Άννα, μη κλαις! Μεγάλη Πέμπτη θα γίνουν οι διαδρομές...

Μεγάλη Δευτέρα βράδυ και τι να πρωτοδείς! Στον Alpha, τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί τον Παπαδημούλη, ότι λέει κακίες για όλους, ενώ η δημοσιογράφος να τον ανακαλεί στην τάξη, λέγοντας πως μιλεί πιο πολύ απ' όλους (ο Άδωνις, όχι ο Παπαδημούλης). ΣΚΑΙ; Που να λένε πάλι για την οικονομία της χώρας και να ψάχνεις ώμο να κλάψεις και να' ναι όλοι πιασμένοι; ΝΕΤ; Να δεις Mega,

που προσωπικά ο κ. Πρετεντέρης αυτές τις μέρες, απορεί για την συμπεριφορά μας, ως λαού, διότι στο πριγκιπάτο του Μόντε Κάρλο ο λαός θα φερόταν πιο πολιτισμένα να το πεις, πιο ώριμα, πιο ευγενικά. Έλα που δε μας βγαίνει, να πούμε πότε βολεύονται όλοι να απεργήσουμε ή και τι ώρα ακριβώς ευκαιρούν να διαμαρτυρηθούμε!

Ευτυχώς για Μεγάλη Εβδομάδα θα ηρεμήσουν όλοι και θα βλέπουμε ωραίες ταινίες, όπως το «Ο χιτών μου», «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» και άλλα χολιγουντιανά θρησκευτικά, με πρώτες χριστιανές καλομακιγιαρισμένες και με τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες και χριστιανούς μες στον κοιλιακό και το μίνι χιτώνα. Μην ξεχάσω πως θα σκάσει κάπου μύτη και ο Πέτρος Γαϊτάνος με κάνα ύμνο, για τον όποιο πάντα απορώ τι κάνει εκτός Πάσχα; Εργάζεται; Τραγουδάει κι άλλους ύμνους, ας πούμε του Παναθηναϊκού, ή μόνο θρησκευτικούς; Και μόλις κάνουμε και Ανάσταση σε σύνδεση με την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, με το καλό, από Δευτέρα, ξαναρχίζουμε, με το πότε θα γίνουν εκλογές και πότε καταστρεφόμαστε κι άλλο. Και ο Θεός να δώσει, εκτός απ' τον Ιησού απ την Ναζαρέτ και τον Γαϊτάνο και του χρόνου το Πάσχα να μη συζητάμε για το πότε θα γίνουν εκλογές, ούτε για τις απεργίες στα λιμάνια. Αμήν!

Α! Και σε περίπτωση ανησυχίας, ηρεμήστε. Ευτυχώς και θα χρηματοδοτηθούν τα κόμματα, όπως ψήφισε εχθές η ελληνική Βουλή!

Keywords
Τυχαία Θέματα