Justin Timberlake-Jessica Biel: Πρόβα γάμου σε κάστρο στην Ιταλία

Σε ένα υπέροχο σκηνικό οι δύο stars θα ενωθούν, επιτέλους, εις σάρκαν μίαν!

Είναι ο γάμος που έχει καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας! Μία οι χωρισμοί, μία οι ζήλειες, μία τα ξέφρενα bachelor party και όλα κρέμονταν από μία λεπτή κλωστή, χωρίς κανένας να γνωρίζει αν τελικά θα γίνει! Κι όμως, σας πληροφορούμε ότι όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και πλέον ένα είναι σίγουρο, ο Justin Timberlake

και η Jessica Biel, σύντομα θα είναι παντρεμένοι!

Το διάσημο ζεύγος ταξίδεψε μέχρι την Νότια Ιταλία, όπου και θα τελεστεί το μυστήριο, προκειμένου να κάνει μία εφ' όλης της ύλης πρόβα γάμου! Το σκηνικό φυσικά ονειρεμένο, σε ένα υπέροχο κάστρο το οποίο περιτριγυρίζεται από κήπους, γρασίδι, μέχρι και... στάβλο! Σε όλο το μήκος του τεράστιου κτήματος είχαν στηθεί κιόσκια για τους καλεσμένους, οι οποίοι απολάμβαναν το ποτό τους και θαύμαζαν το ιδιαίτερο τοπίο. Άλογα και ψυχαγωγοί με παραδοσιακές φορεσιές προσέδιδαν μία ρομαντική νότα, ενώ οι καλεσμένοι οι οποίοι ήταν κάποιοι εκατοντάδες, μεταφέρθηκαν με ειδική πτήση από τη Νέα Υόρκη χωρίς να γνωρίζουν τον προορισμό, προκειμένου να κρατηθεί η άκρα μυστικότητα. To κερασάκι στην τούρτα ήταν τα αμέτρητα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ιταλικό ουρανό, απογειώνοντας την υπέροχη βραδιά.

Σύμφωνα με φήμες, ο superstar Justin Timberlake, ο οποίος από το τραγούδι το γύρισε εσχάτως στην υποκριτική, ετοιμάζει κάτι πολύ special για την καλή του την ημέρα του γάμου τους, καθώς πρόκειται να της χορέψει και να της τραγουδήσει το αγαπημένο της τραγούδι από το συγκρότημα που τον έκανε διάσημο, τους 'N Sync. «O Justin το οργανώνει εδώ και μήνες καθώς είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της Jessica. Θα υπάρχουν πολλές κινήσεις από τις παλιές καλές εποχές. Θα είναι τέλειο», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να δούμε έστω ένα πλάνο!

Διαβάστε επίσης:

Η... γυμνή αλήθεια του Justin Timberlake!

Justin Timberlake: μάθετε όλα όσα συνέβησαν στο bachelor του μερικές μέρες πριν παντρευτεί

Φωτογραφίες που οι celebrities θα ήθελαν να ξεχάσουν!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα