Emma Watson: Η μικρή Ερμιόνη μιλάει για άντρες

Βρετανοί VS Αμερικάνοι- Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Η Emma Watson παραδέχτηκε, πρόσφατα, στο τηλεοπτικό show της Ellen DeGeneres, ότι ο πρώτος καιρός στην Αμερική, όπου μετακόμισε για να παρακολουθήσει μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Brown, ήταν ένα πολιτισμικό σοκ- ειδικά όσον αφορά τους άντρες.

«Οι Άγγλοι άντρες είναι πολύ καθωσπρέπει. Ντύνονται πολύ καλά και

έχουν άψογους τρόπους. Αλλά είναι και πολύ καταπιεσμένοι, ταυτόχρονα. Στην διαδικασία του φλερτ, είχα συνηθίσει να με αγνοούν, καταρχήν, για δύο, περίπου, μήνες. Μετά από αυτό, μπορεί και να προσέξουν την παρουσία μου. Στη συνέχεια, γίνονται λίγο κακοί μαζί μου. Ε, και μετά από αυτό, ξέρετε...».

Η 22χρονη σταρ αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον Αμερικανό φοιτητή Will Adamowicz. Είναι λογικό, λοιπόν, να τάσσεται υπέρ των συνηθειών φλερτ των Αμερικανών αντρών. «Έφτασα στην Αμερική και θυμάμαι, κάποιες από τις πρώτες νύχτες στο Brown, όπου κάποιος τύπος με πλησίαζε και μου έλεγε: "Μου αρέσεις. Είσαι υπέροχη. Ας βγούμε ραντεβού", και εγώ σκεφτόμουν "Συγνώμη, τι συνέβη μόλις τώρα;". Για εμένα αυτό ήταν τεράστιο πολιτισμικό σοκ. Οι Αμερικάνοι είναι πολύ ανοιχτοί και ευθείς- αλλά φοράνε σαγιονάρες, και δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει αυτό».

Διαβάστε ακόμα:
Emma Watson: Νέα καριέρα για την πρωταγωνίστρια του Harry Potter;
Κάντο όπως η Emma Watson: Φόρεμα με παντελόνι!
Emma Watson: ένα υπέροχο look με αμφιλεγόμενα παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα