Jessica Alba: Πως προετοιμάζει το σώμα της για το σέξι comeback της στο Sin City

Η νέα Nancy Callahan είναι πιο fit από ποτέ!

Η εκρηκτική ξανθιά του Sin city είναι από τις πρωταγωνίστριες του Hollywood, που φημίζεται για τις καμπύλες της και για το πόσο γρήγορα επέστρεψε στα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη της. Τώρα που η σέξι Jessica Alba ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Nancy Callahan στο sequel της ταινίας που την έκανε διάσημη έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή ακολουθώντας την νέα τάση που λέγεται "The Sonoma Diet".

Ένα απλό δείπνο της δίαιτας περιλαμβάνει:

Παιδάκια τυλιγμένα με μάνγκο
Το κρέας για το τύλιγμα πρέπει να είναι κομμένο σε πολύ μικρές φέτες. Χρησιμοποιήστε περίπου 100 γραμμάρια κρέας για κάθε τύλιγμα. Προσθέστε το μάνγκο και 1 κουταλάκι του γλυκού πατέ ελιάς για να βάλετε μέσα στο τύλιγμα και τα υπόλοιπα συστατικά.

Υλικά:
4 πίτες σταρένιες
1 ½ φλιτζ. κομμένο σπανάκι
1 λεπτή φέτα αβοκάντο

Για 4 μερίδες:
400 γραμμ. παιδάκια
Αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. σουπ. κομμένο σκόρδο
1 κούπα φύλλα κόλιανδρου
1 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
Φρέσκο χυμό από 1 πορτοκάλι
1 ½ κουτ. σουπ. κόκκινο ξίδι
1 κουτ. σουπ. κύμινο

Εκτέλεση:
Νοστιμεύετε το κρέας με αλάτι πιπέρι. Τα αφήνετε να τα απορροφήσουν για 10 λεπτά. Συνδυάστε το χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο, το κορίανδρο, το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι και ρίξτε τα στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα για λίγα λεπτά, μέχρι να πολτοποιηθούν. Περιχύστε τη μαρινάδα πάνω στο κρέας. Σιγουρευτείτε πως η μπριζόλα έχει καλυφθεί τελείως. Σκεπάστε την πιατέλα με το κρέας με κλείστε αεροστεγώς. Αφήστε το για 1 ώρα. Βγάλτε το κρέας τώρα από τη μαρινάδα και βάλτε την στο γκριλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα