H Gillette® παρουσιάζει την πρώτη της ξυριστική μηχανή 3 σε 1, FUSION® PROGLIDE STYLER™

Έρευνα και στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη νέα τάση στο ανδρικό στυλ:
τα περιποιημένα γένια


Η Gillette®, η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανδρική περιποίηση, παρουσιάζει την πρώτη της ξυριστική μηχανή για άνδρες με γένια, τη Gillette Fusion ProGlide Styler™, απαντώντας στην ανάγκη των ανδρών να έχουν περιποιημένα γένια (Facial Hair

Styling). Πρόκειται για μια ξυριστική μηχανή 3 σε 1 που βοηθά τους άνδρες να επιτύχουν εύκολα ομοιόμορφο τριμάρισμα, βαθύ ξύρισμα και τελείωμα με ακρίβεια. Η νέα μηχανή αξιοποιεί την κορυφαία τεχνολογία δυο εκ των πιο δυνατών brands της P&G, του trimmer της Braun και των πιο εξελιγμένων λεπίδων της Gillette®, για να βελτιώσει και να διευκολύνει τη διαδικασία ξυρίσματος και περιποίησης των ανδρών με μούσι.

Τα περιποιημένα γένια είναι η νέα τάση στην ανδρική περιποίηση. Πρόσφατη έρευνα της Gillette® αποκάλυψε ότι 200 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, εκ των οποίων 48 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 53 εκατομμύρια στη Δυτική Ευρώπη, έχουν γένια.
Περίπου ένας στους δυο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Δυτική Ευρώπη δηλώνουν ότι περιποιούνται τα γένια τους– και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθορίζει το προσωπικό τους στυλ.
Μέχρι σήμερα οι άνδρες αυτοί ταλαιπωρούνταν, χρησιμοποιώντας δεκάδες διαφορετικά προϊόντα όπως ψαλίδια, trimmers και ξυράφια για να ολοκληρώσουν μια διαδικασία περιποίησης που κατέληγε κουραστική και πολύπλοκη.
Για να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη των ανδρών, η P&G συγκέντρωσε μια ομάδα επιστημόνων από τα δυο κορυφαία brands της για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας – τη Braun και τη Gillette® – με κοινό στόχο να δημιουργήσουν μια λύση ακριβείας 3 σε 1 για τους άνδρες που θέλουν να περιποιούνται τα γένια τους με στυλ.

«Η σε βάθος κατανόηση των ανδρών και η μεγάλη μας παράδοση στο σχεδιασμό και τη μηχανική μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις πολύπλοκες ανάγκες των ανδρών που περιποιούνται τα γένια τους», δήλωσε η Dr. Kristina Vanoosthuyze, Scientific Communications Manager της Gillette. «Συνδυάσαμε δυο δυνατές και αποδεδειγμένες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε τους άνδρες να επιτύχουν το μοναδικό τους στυλ εύκολα».

Η νέα τάση και στην Ελλάδα – Οι Έλληνες προτιμούν τα γένια 2 ημερών γιατί τους κάνει να αισθάνονται «ο εαυτός τους»

Masters Of Style

Στο πλαίσιο αυτό, η Gillette® ανακοινώνει και τη συνεργασία της με τρεις διακεκριμένους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που θεωρούνται «Masters Of Style» - άνδρες με ταλέντο, προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυθεντικό στυλ σε όλα τα στοιχεία της εμφάνισής τους, ακόμα και στα γένια τους! Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Αdrien Brody για την ταινία «Ο Πιανίστας», ο μουσικός και Fashion Designer André 3000 Benjamin και ο ηθοποιός Gael García Bernal θα είναι πρεσβευτές της Gillette, γιορτάζοντας τη μοναδικότητα των ανδρών που έχουν γένια.
«Είναι τιμή μου να έχω επιλεγεί από τη Gillette® για το πρόγραμμα 'Maste
Keywords
Τυχαία Θέματα