Peace brothers - και ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοσιογραφίας...

Πέτυχα σε μπλογκ ανάρτηση που με αφορούσε και τη λαμβάνω σοβαρά υποψιν μου:

«...Επειδή, από ότι βλέπουμε η Τσόλκα μέσω της στήλης της στο Queen.gr θέλει να καθιερώσει τον εαυτό της ως την "Γκολεμά των φτωχών" (Όχι βέβαια ότι η Ντέπυ είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά λέμε τώρα). Θα πρέπει:
-Να βάζει περισσότερη φαντασία στο γράψιμο της.
-Να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ειδικά όταν γράφει για φίλους της (πρώην και νυν)
-Να μην αναμασά ειδήσεις των προηγούμενων

ημερών. Αλλά πάνω από όλα:
-Να γράψει κάποια έρευνα ας πούμε για την κατάντια της τηλεόρασης και για τις οικονομικές δυσκολίες των καναλιών.
Ένα ωραίο θέμα - έρευνα (που το γνωρίζει λόγω της παρουσίας της εκεί) για παράδειγμα που έχουμε να της προτείνουμε είναι: "Πως καταστράφηκε το ALTER, γιατί 650 εργαζόμενοι έμεναν επί 14 μήνες απλήρωτοι, ενώ κάποιοι πληρώνονταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την ώρα που βούλιαζε ο σταθμός"
Να ένα ωραίο θέμα Αλεξάνδρα, κάτι τέτοιες ειδήσεις θα προσθέσουν...φαντασία στην αρθρογραφία σου και θα σε κάνουν "Ντέπυ στη θέση της Ντέπυς", συμφωνείς;...»...

Μάλιστα! Συμφωνώ και ορκίζομαι! Και ευχαριστώ για το μάθημα της γραφής. Επίσης:
-Η Γκολεμά είναι απ'τις καλύτερες και ευχαριστώ πολύ γιατί μου δώσατε πρότυπο. Μόνο αυτό το «Γκολεμά των φτωχών» με πλήγωσε λιγάκι. «Γκολεμά των πλουσίων» το αποκλείουμε ε;

- Θα προσπαθήσω να βάλω φαντασία στα γραπτά μου, αν και το «Game of thrones» πρόλαβε και το έγραψε ο Μάρτιν!

-Γίνεται να αναμασώ ειδήσεις των επόμενων ήμερων άραγε;

- Για την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ τι να πω; Θα προσπαθήσω αδέλφια να σας φτάσω! Όσο για τα των «φίλων», δεν ξέρω πως το'χετε εσείς, αλλά άλλο φίλος και άλλο συνεργάτης!

-Αφού ξέρετε εσείς για το Άλτερ γιατί δε τα γράφετε αδέλφια; Διότι εμείς που δουλεύαμε εκεί κοιτάζαμε να βοηθούμε ο ένας με τον άλλον και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας με τις ενώσεις και τις προσπάθειες μας και δεν ξέραμε αν κάποιοι πληρωνόντουσαν και οι υπόλοιποι απλώς κλαίγαμε! Πείτε εσείς που ξέρετε κάνα ονοματάκι, ντε!

Ως Γκολεμά των φτωχών (συνεχίζω να πληγώνομαι με αυτό!), σας λέω ότι με τον Αρμαγεδδώνα που μπαίνει στη δουλεία μας, που πιθανόν να μη σας έχει αγγίξει εσάς και εύχομαι και να μη σας συμβεί, με τους χιλιάδες ανέργους, τους απλήρωτους, τα μπλοκάκια, τις αμοιβές πείνας, ελάτε να βγάλουμε και ο ένας το μάτι του άλλου, γιατί αυτό μας έλειπε. Και όταν μιλάω σε πρώτο πρόσωπο, δεν περιλαμβάνω καμία λαμπερή παρουσιάστρια, που τρέχει σ'άλλη οικονομική πίστα.

Ευχαριστώ πάντα που ασχοληθήκατε και γράψατε τοοοοοσο μεγάλο κείμενο για την πάρτη μου, αλλά αν μπορείτε υπογράψετε κιόλας για να ξέρω σε ποιόν - ποιά χρωστάω τα μαθήματα δημοσιογραφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα