Essie gel: Ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς συμβιβασμούς!

09:37 7/4/2014 - Πηγή: Queen.gr

Η επαναστατική φόρμουλα ήρθε και στην Ελλάδα!

Το μέλλον του χρώματος είναι εδώ και έχει την υπογραφή της Σιδηράς Κυρίας του nail color, Essie Weingarten!

Ο λόγος για το essie gel, το νέο σύστημα gel που σχεδιάστηκε για να σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών με βασικά θρεπτικά συστατικά. Σχεδιασμένo για να αφήνει τα νύχια σε άριστη κατάσταση όταν αφαιρείται,

έχει σύνθεση που προσφέρει έως και 14 ημέρες εξαιρετικού χρώματος και λάμψης και δημιουργήθηκε από το διεθνές τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της L'Oréal.


«Απλώς δεν πίστευα στο gel μέχρι σήμερα», εξηγεί η Essie Weingarten. «Όλοι ξέρουν ότι είμαι λάτρης των φυσικών νυχιών! Αναζητούσα για χρόνια την τέλεια σύνθεση, μια σύνθεση που δεν θα καταστρέφει τα νύχια, αλλά θα σέβεται τη φυσική τους κατάσταση.

Αρχικά δίσταζα να λανσάρω μια συλλογή gel, γιατί ανησυχούσα για την πιθανή φθορά των νυχιών, κάτι που αποφεύγω συνειδητά να προκαλέσω – όπως λέω πάντα, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε τα νύχια μας σαν εργαλεία. Πιστεύω στα δυνατά, υγιή και φυσικά νύχια.

Όταν η essie εντάχθηκε στην παγκόσμια ομάδα της L'Oréal με καινοτόμα τμήματα R&D σε διάφορες ηπείρους, βρέθηκα ξαφνικά με πληθώρα νέων ερευνών στα χέρια μου. Οπλισμένη με πληροφορίες, αποφάσισα να δημιουργήσω μια σύνθεση βερνικιού gel που θα σέβεται την υγεία των νυχιών και θα ενσωματώνει την νέα τεχνολογία στα βερνίκια gel.


Αυτό που δημιουργήσαμε είναι πραγματικά καταπληκτικό: είναι το πρώτο μας 2 σε 1 σύστημα επαγγελματικού gel για χρώμα και περιποίηση με λάμπα LED που ενσωματώνει τεχνολογία περιποίησης με κερατίνη. Σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών, τα προστατεύει από το σπάσιμο και προσφέρει ατελείωτες εβδομάδες καταπληκτικού χρώματος και λάμψης σε 36 νέες, iconic αποχρώσεις.


Είμαι πολύ περήφανη που παρουσιάζω αυτή τη νέα συναρπαστική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών προϊόντων της essie. Δεν αποτελεί μόνο μια ολοκαίνουργια σειρά στη γκάμα των προϊόντων της essie, αλλά κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον: ομορφιά χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση!" εξηγεί η Essie Weingarten και εμείς ήδη προγραμματίζουμε το ραντεβού μας για να το δοκιμάσουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα