Designer lift για την Megan Fox

Η λάμψη του Armani, πηγαίνει στην επιδερμίδα της Megan η οποία περιβάλλεται από φως.

Με εικόνες και ατμόσφαιρα που θυμίζουν παλιό κλασικό σινεμά, η Megan Fox είναι λαμπερή και αποδίδει τη φιλοσοφία του Giorgio Armani, οποίος θέλει από τη μόδα μέχρι το μακιγιάζ, να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά,

να τονίζει χωρίς να αλλοιώνει και να δίνει έμφαση χωρίς να υπερβάλλει.

Με το Designer lift, το φως ενισχύεται και αναδεικνύεται χάρη στα πλέον εξευγενισμένα υλικά. Στο επίκεντρο των προϊόντων μακιγιάζ Giorgio Armani make-up, η τεχνολογία Micro-Fil σχηματίζει αληθινά καλλυντικά κύματα, ημιδιάφανα, αιθέρια πέπλα χρώματος που απλώνονται σε αλλεπάλληλες στρώσεις, για να δημιουργούν την αύρα της τέλειας επιδερμίδας, την αύρα που αποπνέει η Megan στο video για το Designer lift.

Διακριτικά λαμπερή επιδερμίδα, πλήρης κάλυψη με αέρινη υφή, άνεση, αισθητηριακή απόλαυση και μεγάλη διάρκεια. Όπως και στην υψηλή ραπτική, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Το επιπλέον πλεονέκτημα του Designer lift είναι ένα μοναδικό ίχνος περλέ παράγοντα μπλε χρώματος (μπλε της Πρωσίας). Μια τολμηρή πινελιά που χαρίζει πρωτοφανή φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας. To Designer lift προσφέρει την ιδανική ισορροπία. Απολαύστε την Megan Fox στο «ρόλο» της.

Keywords
Τυχαία Θέματα