Bling- bling: Η παρουσίαση της συλλογής Facets of Light του οίκου Swarovski

23:32 4/6/2014 - Πηγή: Queen.gr

To Queen στο μοναδικό press event για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/15

Μία από τις πιο fun πτυχές της δουλειάς μας είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά συλλογές σχεδιαστών και οίκων περνώντας, ταυτόχρονα, όμορφα στα press events που έχουμε την τιμή να παρευρισκόμαστε. Αυτό ακριβώς συνέβη και το απόγευμα της Τρίτης, που ήμασταν καλεσμένοι στο κέντρο της Αθήνας,

και συγκεκριμένα στο The Hub Events, για να δούμε από κοντά την συλλογή Facets of Light του οίκου Swarovski, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/'15.

Είναι γνωστό ότι οι δημιουργίες της Swarovski είναι συνώνυμες με την πολυτέλεια, την εκλεπτυσμένη κομψότητα και την καινοτομία αλλά, τα κομμάτια της συλλογής που είδαμε στην παρουσίαση ξεπέρασαν κάθε μας προσδοκία, αφού είναι πιο ανανεωμένα και πιο επίκαιρα από ποτέ, πάντα όμως πιστά στο πνεύμα της λάμψης και της ακτινοβολίας, με το οποίο έχει ταυτιστεί ο οίκος Swarovski.

Κοσμήματα για τον λαιμό, βραχιόλια, σκουλαρίκια και ρολόγια γίνονται πιο νεανικά και ευκολοφόρετα, αφού μπορούν να συνδυαστούν και με τα πιο casual outfits και να δώσουν την απαραίτητη νότα πολυτέλειας, αναβαθμίζοντάς τα. Θηλυκά, εντυπωσιακά και λαμπερά, αγαπήσαμε όλα τα νέα κομμάτια Swarovski, τα οποία έχουν ήδη γίνει το αντικείμενο του πόθου μας για την επόμενη σεζόν αφού, στην συλλογή Facets of Light είμαστε σίγουροι ότι, ανεξαρτήτως στυλ, όλοι θα βρουν κάτι που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και την αισθητική τους.

Κάπως έτσι, μία μουντή, βροχερή μέρα έκλεισε με τον πιο όμορφο και feelgood τρόπο ενώ μας έκανε ήδη να ονειρευόμαστε τα outfits και τους στυλιστικούς συνδυασμούς της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα