Beauty 2 Go

Η περιποίηση προσώπου έρχεται και σε16ml από την Korres.

Ετοιμάζεστε να φύγετε τελευταία στιγμή και θέλετε να πάρετε μαζί σας λίγα και απαραίτητα. Κι αυτό αφορά και την ομορφιά. Μπορείτε να μην αποχωριστείτε αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς, επιλέγοντας απλά την μικρότερη συσκευασία τους, που δημιουργήθηκε για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, ευχάριστη και συμφέρουσα, αφού τα Βeauty 2 Go των 16ml κοστίζουν 3,90 €.

Με τα Beauty 2 Go της Κορρές έχετε φροντίδα χωρίς γεωγραφικούς, χρονικούς ή άλλους περιορισμούς.

Η πρακτική όψη της εβδομαδιαίας και καθημερινής περιποίησης με minimum κόστος και μέγεθος, που εξυπηρετεί το συνδυασμό και την εναλλαγή προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες. Επιλέγοντας τα Beauty 2 Go της Κορρές, έχετε την ποσότητα που χρειάζεστε χωρίς να σκέφτεστε ότι δεν θα χρειαστείτε να κάνετε τόσες φορές τη συγκεκριμένη μάσκα για παράδειγμα, επίσης μπορείτε να αλλάζετε προϊόντα ανάλογα με το τι ζητάει το δέρμα σας και φυσικά να τα παίρνετε μαζί σας όπου κι αν βρεθείτε. Περισσότερα δημοφιλή προϊόντα προσώπου της Κορρές αποκτούν τη mini, value-for-money, αλλά και travel-friendly εκδοχή τους για να υπηρετήσουν την ομορφιά on-the-go.

Η σειρά Beauty 2 Go κλείνει σε 16mL το best-seller Λευκό Τσάι/ Υγρό Ζελέ Καθαρισμού, τη newcomer Άγριο Τριαντάφυλλο/Απολεπιστική Κρέμα Καθαρισμού, το all-time-classic Πρωτεΐνες Γάλακτος/ Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3σε1, καθώς και τις super αποτελεσματικές φόρμουλες για βαθύ καθαρισμό, Μάσκα με Φυσική Άργιλο και Scrub με Κουκούτσια Ελιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα