5 top tips μακιγιάζ για την άνοιξη!

Απο την διάσημη makeup artist, Charlotte Tilbury

Είναι από τις πιο ταλαντούχες, δραστήριες makeup artists και κάθε φορά περιμένουμε με ανυπομονησία τα video tutorials που ανεβάζει για να δούμε-και να μάθουμε- τεχνικές για άψογο μακιγιάζ.

Η Charlotte Tilbury μίλησε στο site graziadaily και έδωσε 10 tips για το μακιγιάζ της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αν και στην καρδιά του χειμώνα,ρίξτε μια ματιά και κάντε bookmark

το post- θα σας χρειαστεί!

1. Το απόλυτο berry lip

Μπορείτε να το δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας μόνο μολύβι και gloss- είναι τόσο απλό! Ξεκινήστε κάνοντας το περίγραμμα των χειλιών χρησιμοποιώντας ένα μαλακό μολύβι- με αυτό μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα των χειλιών σας αλλά και να το χρησιμοποιήσετε ώς "οδηγό" όταν θα γεμίζετε τα χείλη σας με το κραγιόν σας. Τέλος περάστε από πάνω ένα σούπερ λαμπερό gloss στην ίδια απόχρωση.

2. Έμφαση στις βλεφαρίδες

Αυτή τη σεζόν η πιο hot τάση θέλει τεράστιες αλλά φυσικές βλεφαρίδες. Ξεκινήστε με μια πραγματικά καλή μάσκαρα και τοποθετήστε ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια στην εξωτερική γωνία για να δώσετε μήκος στα μάτια και να επιμηκύνετε το φυσικό αμυγδαλωτό σχήμα τους. Αυτό θα σας χαρίσει ένα sexy βλέμμα, σαν της Brigitte Bardot.

3. Μάθετε να κάνετε "κοψίματα"

Μια ιδέα φως και ζεστός τόνος στο πρόσωπο είναι απαραίτητα αυτή την εποχή. Χρησιμοποιήστε ένα bronzer σε φυσική απόχρωση για να κάνετε τα "κοψίματα" στα ζυγωματικά, περάστε πάνω από τους κροτάφους, εκεί όπου ο ήλιος φιλάει το πρόσωπο και μια ιδέα στην κορυφή της μύτης, και στα πλαϊνά της αν θέλετε να φαίνεται πιο λεπτή.

4. Φορέστε ροζ

"Το ροζ κυριάρχησε στα catwalks της σεζόν. Είτε φοριέται στα χείλη είτε ως ζωηρό χρώμα στα ζυγωματικά, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

5. Αναβαθμίστε τα smoky eyes

Αντικαταστήστε τις κλασικές αποχρώσεις των smoky eyes με τόνους του μπρονζέ, που θα σας μεταφέρουν από τον παγωμένο χειμώνα προς τον καλοκαιρινό ήλιο της Ibiza!

Keywords
Τυχαία Θέματα