5 εγγυημένα tips για να εξελίξετε ένα ραντεβού... σε σχέση

Κάντε σχέση αλά γαλλικά!

Μήπως το τελευταίο διάστημα όσα ραντεβού έχετε βγει δεν έχουν την κατάληξη που θα θέλατε; Μήπως αρχίσατε να αναζητάτε τις αιτίες στον ίδιο σας στον εαυτό; Αφού κάνετε την αυτοκριτική σας – που είναι πολύ καλό- δοκιμάστε την επόμενη φορά να κάνετε σχέση αλά γαλλικά
1. Ραντεβού: Η λέξη ραντεβού δεν υπάρχει στο λεξικό των Γαλλίδων. Και τι εννοούμε με αυτό. Μετά το τρίτο ραντεβού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το εάν έχετε σχέση ή όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μήνας και να μην ξέρετε τι σας γίνεται.
2. Κουτσομπολιά: Μια γαλλίδα δεν υπάρχει περίπτωση

να κάθεται να κουτσομπολεύει τον φίλο της στις κολλητές της. Και βέβαια θα μιλήσει για τη σχέση της, πχ αν είναι δυσαρεστημένη με κάτι, ωστόσο δεν θα το αναλύσει και ούτε θα ζητήσει συμβουλές από εκείνες.
3. Αυτός και εσείς: Μην μπαίνετε στον κόπο να βγαίνετε ραντεβού παράλληλα και με άλλους. Αυτό θα σας κάνει τη ζωή δυσκολότερη. Θα σας γεμίσει με άγχος και αν μαθευτεί θα είναι πολύ άσχημο.
4. Σ' αγαπώ: Δεν είναι κακό να λέμε τα συναισθήματά μας. Αυτό υποστηρίζουν και οι γαλλίδες που δεν δυσκολεύονται να πουν αυτό νιώθουν ακόμα και αν είναι αγάπη.
5. Σταθερές απόψεις: Τι εννοούμε με αυτό. Αν π.χ κάτι σας χαλάσει να του το πείτε, να το δείξτε και να μην κάνετε πίσω. Έτσι, αντιδρούν οι γαλλίδες και μάλιστα με όποιο κόστος.
Δοκιμάστε το άλλωστε δεν έχετε να χάσετε κάτι...

Keywords
Τυχαία Θέματα