Ξύλο με αφορμή το ...Facebook

Στο νοσοκομείο με κατάγματα νοσηλεύεται μία νεαρή κοπέλα, μαθήτρια στον Πύργο, όταν ο καβγάς στον οποίον έλαβε μέρος ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Είχε ξεκινήσει μέσα από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Το επεισόδιο...
έγινε στο προαύλιο του ναού του Αγίου Αθανασίου στον Πύργο, όταν τρεις 15χρονες μαθήτριες μαζί με τον 13χρονο αδελφό μίας από τις νεαρές, επιτέθηκαν σε συμμαθήτρια τους.

Τη χτύπησαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να της προκαλέσουν ακόμα και κατάγματα στο χέρι και στο πόδι.

Αιτία
της επίθεσης, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, ήταν η αντιπαράθεση με διάφορα σχόλια που είχε προηγηθεί μεταξύ των μαθητριών στο Facebook.

Μόλις οι δύο μαθήτριες είδαν το θύμα ειδοποίησαν την τρίτη συμμαθήτρια τους, αλβανικής καταγωγής, η οποία έσπευσε στο σημείο μαζί με τον αδελφό της και όλοι μαζί επιτέθηκαν στην 15χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αλβανικής καταγωγής μαθήτρια φέρεται όχι μόνο να χτύπησε αλλά και να δάγκωσε το θύμα.

H τραυματισμένη μαθήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου, αφού πρώτα χειρουργήθηκε, ενώ οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ως τότε, αφέθησαν ελεύθεροι.
iliatora
Keywords
Τυχαία Θέματα