Ξέσπασε πόλεμος στις εταιρείες για τα παπούτσια που θα φοράει ο Ομπάμα στην ορκωμοσία

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, ο Τζορτζ Μπους, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπους Τζούνιορ είχαν ένα κοινό σημείο εκτός του να είναι Πρόεδροι των ΗΠΑ: φορούσαν όλοι ένα ζευγάρι παπούτσια Allen Edmonds την ημέρα της ορκωμοσίας τους.

Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ο πρώτος πρόεδρος που δεν δέχτηκε να φορέσει παπούτσια της διάσημης μάρκας και είχε προτιμήσει παπούτσια εισαγωγής. Ο διευθυντής της εταιρείας Allen Edmonds κάνει το σταυρό του να προτιμήσει ο Ομπάμα τα δικά του παπούτσια αυτή τη φορά. «Με

το επίπεδο της ανεργίας που υπάρχει στις ΗΠΑ θα προτιμούσαμε να φοράει παπούτσια που κατασκευάζονται στο αμερικανικό έδαφος» δήλωσε ο «Μr Allan Edmonds» στην Huffington Post.

H εταιρεία αναγκάστηκε να απολύσει το 8% των υπαλλήλων της το 2008, χτυπημένη από την κρίση. Το 2009 η φίρμα είχε κατασκευάσει ένα ειδικό ζευγάρι παπούτσια το οποίο είχε ονομαστεί «The Hyde Park» προς τιμήν του νέου προέδρου, ελπίζοντας ότι θα τα φορέσει στην ορκωμοσία του.

Στην τωρινή ορκωμοσία η εταιρεία τηλεφώνησε στους ενδυματολόγους του Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο παρακαλώντας τους να επιλέξουν τη διάσημη μάρκα.

Ωστόσο στην κούρσα των ενδυματολογικών επιλογών του αμερικανού προέδρου μπήκε φέτος και η Brooks Brothers η οποία διαφημίζεται στην Ουάσινγκτον θυμίζοντας ότι Ο Λίνκολν, ο Γουίλσον και ο Γκραντ είχαν επιλέξει τη δική τους ιστορική μάρκα για την ορκωμοσία τους.

The post Ξέσπασε πόλεμος στις εταιρείες για τα παπούτσια που θα φοράει ο Ομπάμα στην ορκωμοσία appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα