ΤτΕ: Συναντήσεις στο Λονδίνο για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας

Σε μία προσπάθεια να ενημερωθούν μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι, τράπεζες και μέσα ενημέρωσης για τη σημαντική πρόοδο και τις νέες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργος Προβόπουλος έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα σειρά επαφών στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου.

Με κεντρικό σύνθημα «η Ελλάδα αλλάζει σελίδα»,

ο κ. Προβόπουλος θα εστιάσει στα θετικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και στην πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα, το επιτελείο της Τράπεζας της Ελλάδος θα παρουσιάσει τις προοπτικές που ανοίγονται τα επόμενα χρόνια, μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και τις νέες βάσεις της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία που δείχνουν την υλοποίηση και εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών.

Τα στελέχη της ΤτΕ θα έχουν συναντήσεις με τις τράπεζες Deutsche Bank, Citibank, UBS και Credit Suisse και τους επενδυτικούς οίκους Goldman Sachs, Morgan Stanley και JP Morgan, ενώ ο κ. Προβόπουλος θα συναντηθεί επίσης με μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως οι Financial Times και ο Economist.

Ο κ. Προβόπουλος και το επιτελείο της κεντρικής τράπεζας θα βρεθούν στο Λονδίνο στο τέλος της εβδομάδας, μετά τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με τις συναντήσεις να αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

The post ΤτΕ: Συναντήσεις στο Λονδίνο για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα