Τσίπρας: Η γερμανική κοινή γνώμη αρχίζει και μεταστρέφεται

Για το ταξίδι του στη Γερμανία ενημερώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Στις δηλώσεις του ενώπιον των μέσων ενημέρωσης ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των διαβουλεύσεών του στη Γερμανία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ηταν ενδιαφέρον ταξίδι. Φαίνεται ότι υπάρχουν διαπραγματευτικές δυνατότητες που δεν αξιοποιήθηκαν και ελπίζω να αξιοποιηθούν γιατί η γερμανική κοινή γνώμη αρχίζει και μεταστρέφεται. Ευαισθητοποιούνται

και για τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής που βασανίζουν τους Ελληνες και για θέματα όπως η διαφάνεια η φορολογική δικαιοσύνη είναι πολύ ευαίσθητοι. Αλλά και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, τις εκκρεμότητες της κατοχής. Υπάρχει μια ευαισθησία και νομίζω ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να διευρύνουμε και την ατζέντα της διαπραγμάτευσης».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα φαινόμενα βίας των τελευταίων ημερών σημειώνοντας: «Βέβαια εδώ είχαμε επικίνδυνα κρούσματα βίας. Αυτή η κλιμάκωση είναι ανησυχητική. Η στρατηγική της έντασης είναι επικίνδυνοι και πιστεύω ότι οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα θέματα δεν μπορεί να αποτελούν θέματα πολιτικής εκμετάλλευσης, αλλά να υψώσουμε μια ασπίδα προστασίας της δημοκρατίας.

The post Τσίπρας: Η γερμανική κοινή γνώμη αρχίζει και μεταστρέφεται appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα