Του κόστ(λ)ισε η αποβολή

Με τον Κόστλι να δίνει ανάσα με την συμπλήρωση των 90΄, η Βέροια έφυγε με το 1-1 από την Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Καμπάνταης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 80’ έμειναν με δέκα παίκτες, κλείστηκαν στα καρέ τους και στο τέλος το πλήρωσαν.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Ιωάννου και Μπαργκάν και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει νωρίτερα σε γκολ.

Ελάχιστες καλές ευκαιρίες για τον Πανιώνιο με τον Σάμαρη να είναι ο κορυφαίος.

Από ήττες προέρχονταν και οι δύο ομάδες στη Νέα Σμύρνη και το τρίποντο έμοιαζε μονόδρομος. Οι «κυανέρυθροι» μετά τον όρκο που έδωσαν, μπροστά από τον πάγκο της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο, όμως με την εμφάνισή τους στο πρώτο 45λεπτο μόνο αυτή δεν έψαχναν. Κακοί, ασύνδετοι και χωρίς ίχνος δημιουργίας, παρά την παρουσία τόσο του Σάμαρη όσο και του Γουνδουλάκη. Γι’ αυτό και δεν ήρθαν και τελικές φάσεις.

Από την άλλη πλευρά η Βέροια, καλά διαβασμένη και πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να «θωρακίσει» τα καρέ της και να ψάξει την κόντρα. Θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ, εάν ο Ιωάννου… βιαζόταν και εκμεταλλευόταν στο έπακρο την ασίστ του Μπαργκάν. Το ίδιο ισχύει και με τον Καλί, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Περιστερίδη και πλάσαρε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Βέροια να μπαίνει και πάλι δυνατά να περνάει ένα δεκάλεπτο κοντά στην περιοχή του Πανιωνίου, όμως η ομάδα του Ελευθερόπουλου, αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο και έφτασε στο γκολ με τον Καμπάνταη. Αυτό έβαλε τους «κυανέρυθρους» στην θέση του οδηγού και τους έφερε ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια, προσπάθησε να απαντήσει, κινήθηκε ακόμα πιο επιθετικά, έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαργκάν, όμως το γκολ δεν ερχόταν για το σύνολο του Καλαϊτζίδη. Μάλιστα, οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Ντούνης έφυγε με κόκκινη κάρτα για τα αποδυτήρια και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες δέκα λεπτά πριν το τέλος. Πριν έρθει το φινάλε της αναμέτρησης ο Κόστλι πήδηξε πιο ψηλά από όλους, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Γεωργιάδη και έκανε το 1-1, το οποίο έδωσε… ζωή στην Βέροια.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Του κόστ(λ)ισε η αποβολή appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα