«Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου είναι σοκαριστικό»

Για το πώς ένιωσε όταν είδε τις φωτογραφίες με τον Άκη Πετρετζίκη στο περιοδικό και γιατί έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η Demy σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hello.

Η μόλις 21 ετών τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει ότι πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της ενώ ποτέ δεν βάζει έναν οποιοδήποτε έρωτα πάνω από τους επιστήθιους φίλους της.

Στην ερώτηση γιατί φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη λέει: «Μέχρι τώρα, στην επαφή που έχω με τον κόσμο δεν μου έκανε κανείς

παράπονο για το αν μιλάω για τη σχέση μου ή όχι. Με τιμάει το ενδιαφέρον του κόσμου, είμαι ευγνώμων. Το αν είμαι όμως ή δεν είμαι με έναν άνθρωπο είναι πολύ προσωπικό θέμα και δεν θέλω να εκτίθεμαι»

Και συνεχίζει: «Δεν ντρέπομαι να βγω, ούτε περιορίζω τη ζωή μου. Απλώς, δεν μιλάω γι’ αυτό. Το θεωρώ περιττό».

Όσο για τις φωτογραφίες της με τον Άκη που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες μέρες λέει: «Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου είναι λίγο σοκαριστικό. Σε επηρεάζει. Εάν έχεις δει προηγουμένως το φωτογράφο, το περιμένεις με κάποιον τρόπο. Εντάξει, το παραδέχομαι ότι μπορεί να στενοχωρηθώ αν δω ξαφνικά τέτοιες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να απαγορεύσω σε έναν φωτογράφο να περπατάει στο δρόμο και να φωτογραφίζει. Μπορεί, εξάλλου, να το κάνει ο καθένας πλέον με το κινητό του τηλέφωνο. Ξέρετε, ωστόσο, τι δεν μου αρέσει; Να κρίνουν την επιλογή μου. Δεν μου αρέσουν όσα λέγονται για την επιλογή μου να μη μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν μπορεί κάποιος να με κρίνει από τη στιγμή που δεν τα εκμεταλλεύομαι για τη δημοσιότητα. Μακάρι να με ξέρουνε μόνο από τη μουσική μου».

The post «Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου είναι σοκαριστικό» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα