«Το αποτέλσμα του πρώτου ματς μας αποπροσανατόλισε»

Η νίκη στο Λονδίνο με 3-0, είχε δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα στην Τότεναμ απέναντι στην Ίντερ. Η πρόκριση στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ έμοιαζε… τελειωμένη υπόθεση για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. Αυτό, ίσως, ήταν και το μεγάλο… πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος τεχνικός στη ρεβάνς του Σαν Σίρο, σύμφωνα με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε την Ίντερ να επικρατεί με 4-1 στην παράταση.

«Απόψε πάθαμε αυτό που είχε πάθει η Ίντερ στο πρώτο ματς. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αντί να μας κάνει να αισθανόμαστε

πιο καλά, μας αποπροσανατόλισε. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και καταφέραμε να αποκλείσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ίντερ», δήλωσε αρχικά ο Βίλας Μπόας.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο τεχνικός της Τότεναμ στάθηκε στην απόδοση της Ίντερ, η οποία ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα. «Κάθε φορά που οι αντίπαλοί μας πετύχαιναν γκολ, αποκτούσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ενώ εμείς χάναμε ακόμα και την ελάχιστη συγκέντρωσή μας. Οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν με τίποτα. Στο τέλος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, παίρνοντας την πρόκριση. Το παιχνίδι αυτό, όμως, πρέπει να μας διδάξει πολλά. Πρέπει να καταλάβουμε πως αν δεν είσαι με το μυαλό στο γήπεδο, κινδυνεύεις να υποστείς συντριβές», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Κλείνοντας, ο Βίλας Μπόας στάθηκε στην απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ. «Ο Μπέιλ είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και μας έλειψε πολύ. Αλλά η απουσία του δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την εμφάνισή μας», υπογράμμισε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Το αποτέλσμα του πρώτου ματς μας αποπροσανατόλισε» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα