Κύριε Εισαγγελέα… Γύπες στα κρατικά φιλέτα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Πολλά χρόνια πριν φώναζαν πολλοί για το μεγάλο φαγοπότι πολιτικών και δημοσιογράφων στον «ΑΣΤΕΡΑ» της Βουλιαγμένης.
Τώρα ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» το καλύτερο κομμάτι της Μεσογείου πάει για εκποίηση και ορισμένες βρωμοκελεμπίες θέλουν να τον πάρουν δωροδοκώντας σε ελάχιστη τιμή και μάλιστα να τον κατεδαφίσουν και να τον κάνουν «χίλιες και μία καλύβες», όπου κανείς δεν θα μπαίνει και κάποια στιγμή μπορεί να βρεθεί να συνεδριάζει και η «Αλ Κάιντα».
Θα επανέλθουμε σ’ αυτό γιατί γνωρίζουμε και βρώμικα ραντεβού με «μεσολαβητές». Το θέμα μας σήμερα είναι η εξίσου βρόμικη ιστορία

που παίχτηκε μεταξύ Αγροτικής Τράπεζας και των εταιρειών ΑΓΝΟ και ΚΟΛΙΟΣ.
Σήμερα γίνεται χαμός και οι εργαζόμενοι που είναι σε απεργία και απλήρωτοι υποβάλλουν καυτά ερωτήματα για το πώς η ΑΓΝΟ βρέθηκε να υπηρετεί την ΚΟΛΙΟΣ.
Εμεις πάμε πίσω. Στον διαχωρισμό της Αγροτικής σε κακή και καλή. Και ακόμα πιο πίσω. Στο πως αναμίχθηκε η ΑΓΡΟΤΙΚΗ και τι ακριβώς χρηματοδότησε.Και πως βρέθηκαν στο ίδιο «κρεβάτι» η ΑΓΝΟ με την ΚΟΛΙΟΣ.
Το ερώτημα προς τους Εισαγγελείς που θα θελήσουν να ψάξουν που διέθεσε δημόσιο χρήμα η ΑΓΡΟΤΙΚΗ είναι να ψάξουν μέχρι τελευταίας μετοχής την ιδιοκτησία τόσο της ΑΓΝΟ όσο και της ΚΟΛΙΟΣ.
Αν δυσκολευτούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και από τον Ακη. Ενοούμε τον Τσοχατζόπουλο για να μην μπερδευτούν με την ομοιότητα που έχει στην έκφραση με τον επιχειρηματία Κολιό.
Ψάξτε, ψάξτε και θα δείτε τα έργα και τις ημέρες της Αγροτικής. Μόνο να είστε λίγο πιο σύντομοι από την έρευνα-ανέκδοτο για το σκάνδαλο ΔΕΗ-ΜΕΤΚΑ. Γιατί χρειάστηκαν 6 χρόνια για να ασκηθεί δίωξη όταν από τις πρώτες στιγμές υπήρχαν καταγγελίες;
Μήπως για τον ίδιο λόγο χρειάζονται μερικούς μήνες κυριακάτικα μεγάλα φύλλα εφημερίδων να μάθουν ότι ασκήθηκε δίωξη αλλά εν τω μεταξύ έχουν μπουκώσει(τις σελίδες ντε…) με ολοσέλιδες διαφημίσεις «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»;

Keywords
Τυχαία Θέματα