Το Mega έκλεισε την πόρτα στον Θέμο Αναστασιάδη!

Το Mega έκλεισε την πόρτα στον Θέμο Αναστασιάδη. Αν και ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος επίσημα από το «Πρωινό mou» για να είναι στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής, αργά το προηγούμενο βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, του τηλεφώνησαν για να του πουν ότι η πρόσκληση δεν ισχύει!

Το παρασκήνιο φουντώνει καθώς...
κάποιοι υποστηρίζουν ότι το «κόψιμο» προήλθε μετά από εντολή υψηλά ισταμένων του καναλιού της Μεσογείων, οι οποίοι μάλιστα στη βιασύνη τους ξέχασαν να ενημερώσουν ακόμα και τους παρουσιαστές
της εκπομπής Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, που ενημερώθηκαν την επόμενη μέρα πως τελικά καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Με τρέιλερ που έπαιζε από τη Δευτέρα το Mega πρόβαλλε πως την Τρίτη το πρωί καλεσμένος στο «Πρωινό mou» θα ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης. Μάλιστα, ακόμα και οι ίδιοι οι παρουσιαστές λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής της Δευτέρας ανακοίνωσαν χαρούμενοι πως την επόμενη μέρα θα φιλοξενήσουν τον γνωστό δημοσιογράφο. Ωστόσο, χθες το πρωί ο Θέμος δεν ήταν στην εκπομπή, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά από τους παρουσιαστές, και τελικά στο πλατό της εκπομπής φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός από τα «Μυστικά της Εδέμ» Βασίλης Μπισμπίκης. Και τότε το παρασκήνιο άρχισε να φουντώνει, με αρκετούς να υποστηρίζουν πως το Mega έκλεισε την πόρτα στον Θέμο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες, η αλλαγή -το «κόψιμο», όπως υποστηρίζουν κάποιοι- πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν από την ομάδα παραγωγής της εκπομπής επικοινώνησαν με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον ενημέρωσαν πως η εμφάνισή του στο «Πρωινό mou» ματαιώνεται, χωρίς όμως να του εξηγήσουν τον λόγο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η πρόσκληση στον Θέμο είχε γίνει πριν από καιρό, όταν η Φαίη Σκορδά είχε εμφανιστείί στην τηλεοπτική εκπομπή «Ολα» στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια είχε πει στον δημοσιογράφο πως τον περιμένει και στην εκπομπή της στο Mega και, όπως ήταν φυσικό, ο Θέμος δεν αρνήθηκε να ανταποδώσει την τηλεοπτική επίσκεψη. Το ραντεβού κλείστηκε για την περίοδο λίγο πριν η Φαίη αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή για να γεννήσει και τελικά, μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες, ορίστηκε να γίνει την Τρίτη 5 Απριλίου. Το προηγούμενο βράδυ, όμως, η πρόσκληση ακυρώθηκε.

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΙΗ»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Θέμο Αναστασιάδη μας επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως «πράγματι με ειδοποίησαν αργά το βράδυ και μου είπαν πως ματαιώνεται». Στην ερώτησή μας αν του εξήγησαν τον λόγο αυτής της ματαίωσης ο γνωστός δημοσιογράφος αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω να ευχηθώ από κοντά στη Φαίη που σε λίγο καιρό θα γεννήσει, και να συμπαρασταθώ στον Λιάγκα. Ανθρώπινα πράγματα»!

Ωστόσο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι το «κόψιμο» του Θέμου από το Mega έγινε μετά από παρέμβαση υψηλών στελεχών του καναλιού, ενώ αρκετά σχόλια στο Διαδίκτυο αναφέρουν ως υπεύθυνο τον διευ
Keywords
Τυχαία Θέματα