Το Facebook του κτήνους της Ξάνθης

Τουλάχιστον αισχρό και αηδιαστικό είναι το Facebook προφίλ του ανθρωπόμορφου κτήνους της Ξάνθης, Χρήστου Παπάζογλου, που βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρόνη άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.

Από τα όσα αναγράφει στο Facebook profile του ο Χρήστος Παπάζογλου είναι σαφέστατο ότι ο στυγερός δολοφόνος είχε παρανοϊκές εμμονές με οτιδήποτε σχετιζόμενο με το sex.

Αναλύοντας το προφίλ του, που με τόση ευκολία πήρε μια

ζωή, κάποιος διαπιστώνει τα παρακάτω:

– Διαθέτει μεγάλο αριθμό φίλων (στην πλειονότητά τους γυναίκες) τις οποίες ενημερωθήκαμε ότι προσέγγιζε μέσω Internet με εξαιρετικά ανήθικο και αισχρό τρόπο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από πρόσωπο στην λίστα των φίλων του που προσεγγίσαμε, το κτήνος συνομιλούσε δικτυακά με κοπέλες (από πολλές περιοχές της Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό) και τους ζητούσε να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του μέσω Skype ή Facebook Messenger.

Όπως μάλιστα αναφέρουν, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις ακόμα και εν ώρα εργασίας μέσω του κινητού του τηλεφώνου, κάτι για το οποίο καυχιόταν στους συνομιλητές του!

- Ως φωτογραφία του προφίλ του είχε τοποθετήσει στο παρελθόν την μάσκα του γνωστού group χακτιβιστών Anonymous όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Screenshot.

Βέβαια κάτι τέτοιο δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά μιας και άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσω Facebook επιμένουν ότι ο δράστης διατεινόταν στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του ότι ήταν ισχυρός υποστηρικτής φασιστικών απόψεων, κάτι που όμως δεν διαπιστώσαμε ότι απεικονίζεται σαφώς στο προφίλ του στο Facebook.

Σίγουρα οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous πρέπει να διερευνήσουν την σχετική πληροφορία και να διαπιστώσουν αν είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο χακτιβιστικό κίνημα.

Πηγή: secnews

The post Το Facebook του κτήνους της Ξάνθης appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα