Καθάρισε με Σουάρες

Τους πήραν την ταυτότητα, το παρατσούκλι και τη νίκη! Οι παίκτες της Λίβερπουλ, «καθάρισαν» με σκορ 3-0 την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ», χάρη σε δύο γκολ του Σουάρες.

Οι φωνές… ξεσηκωμού από τους οπαδούς της ΚΠΡ στις εξέδρες του γηπέδου, εξαφανίστηκαν μόλις μετά από 16 λεπτά. Όσα, δηλαδή, χρειάστηκαν οι «κόκκινοι» για να σκοράρουν δύο φορές και να τελειώσουν το ματς.

Στην 9η θέση ο σύλλογος του

Μέρσεϊσαϊντ, στον πάτο παρέμειναν οι Λονδρέζοι που έχασαν με κάτω τα χέρια, απογοήτευσαν τον προπονητή και τον κόσμο τους και βρίσκονται στο -8 από τις θέσεις σωτηρίας.

Από το σπίτι του παρακολούθησε το ματς ο Μπρένταν Ρότζερς, λόγω ίωσης.

Το ματς:

Δεκαέξι λεπτά αγώνα ήταν αρκετά για να σιωπήσουν οι οπαδοί της ΚΠΡ στις εξέδρες του «Λόφτους Ρόουντ» και η Λίβερπουλ να βάλει τα θεμέλια για μια πολύ σημαντική και πάνω απ’ όλα, εύκολη νίκη. Ο Λουίς Σουάρες, στο 10ο λεπτό, πέρασε σαν… σταματημένο τον Χιλ για να πλασάρει τον Σέζαρ και να κάνει το 1-0, ενώ, έξι λεπτά αργότερα, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, «έσπασε» τη μπάλα στον Στέρλινγκ αλλά από την κόντρα σε πόδια αμυνομένου, δέχτηκε… ασίστ για να σουτάρει δυνατά και να γράψει το 2-0. Οι Ρέιντζερς, δεν μπορούσαν να πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά δικαίως ζήτησαν πέναλτι στο 21’, όταν ο Χέντερσον έκανε χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Αντέλ Τααράμπτ. Το σκορ πήρε διαστάσεις, με τον Ντάνιελ Άγκερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σέζαρ με δυνατή κεφαλιά στο 27ο λεπτό, από σέντρα του Τζέραρντ. Οι πτέρυγες των «κόκκινων» λειτουργούσαν άψογα, σε πλήρη αντίθεση με την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και ανά πάσα στιγμή, η ομάδα του Ρότζερς μπορούσε να πετύχει γκολ.

Ένας από αυτούς που δεν ήθελαν να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ήταν και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός, με δύο γκολ από το πρώτο μέρος, έψαξε το χατ – τρικ για να βγει… καλά το 2012 και στο 50ο λεπτό έφτασε κοντά στην επίτευξη του στόχου. Από πάσα του Στέρλινγκ, σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σέζαρ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα για να δει τη μπάλα να σταματάει και στο δοκάρι του. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, τραβούσαν και την άμυνά τους, αλλά είχαν το ελεύθερο να το κάνουν, από τη στιγμή που οι Ρέιντζερς έδειχναν ανήμποροι να απειλήσουν. Κάθε προσπάθεια των παικτών του Ρέντναπ να μειώσουν για να… αναπτερώσουν έστω και στο ελάχιστο το ηθικό τους, σταματούσε στα χέρια του Ρέινα, αλλά ο Ισπανός δεν είχε κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που τα σουτ όλα γίνονταν έξω από την περιοχή του. Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και αυτό επιβεβαιώθηκε και με το σφύριγμα της λήξης που επιβεβαίωσε το τελικό 3-0.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Καθάρισε με Σουάρες appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα