Τι λένε οι τραπεζίτες για τις παρουσιάσεις Προβόπουλου στο Λονδίνο

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο της Τραπέζης της Ελλάδος για την αποδοχή των παρουσιάσεων στους μεγάλους επενδυτικούς οίκους στο Λονδίνο. Χθες ο κ. Προβόπουλος με τους συνεργάτες του, Χριστοφόρου και Παντελιά, παρουσίασε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε μεγαλύτερο βαθμό, καθώς και τη δημοσιονομική προσαρμογή της οικονομίας, στην GOLDMAN SACHS και την JP MORGAN.

Ο στόχος είναι να αποδειχθεί, με βάση τα δεδομένα,

ότι η χώρα έχει τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις να προσελκύσει επενδύσεις, καθώς οι φορείς αυτοί είναι και οι βασικοί οίκοι που διαθέτουν μια ισχυρή και υψηλή επενδυτική πελατεία.

Οι ξένοι – που ήταν πάντα παρόντες σε φάσεις ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας – φαίνεται ότι, σε πρώτη φάση, ακούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα η Τράπεζα της Ελλάδος έχει προετοιμάσει και ζυγίζουν κατά πόσο αυτή τη στιγμή το ποτήρι στην Ελλάδα είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Το γεγονός και μόνο ότι θα έχει γίνει μια παρουσίαση σε 7 οίκους μέχρι και και την Τετάρτη αποδεικνύει και το συνολικό ενδιαφέρον των διεθνών φορέων. Η καλή πορεία και επιτυχία αυτών των παρουσιάσεων είναι κεφαλαιώδους σημασίας, καθώς αυτά τα κεφάλαια είναι εκείνα που θα ξαναβάλουν την ελληνική οικονομία στον χάρτη, υποκαθιστώντας σταδιακά την Τρόικα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

The post Τι λένε οι τραπεζίτες για τις παρουσιάσεις Προβόπουλου στο Λονδίνο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα