Θεσσαλονική: Ταξιτζής προσπάθησε να βιάσει κοριτσάκι με νοητική στέρηση

Τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο κορμί ενός 12χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση αποπειράθηκε να ικανοποιήσει ένας 45χρονος οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη! Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε γονείς και μαθητές αποκαλύφθηκε όταν το...

κοριτσάκι κλείστηκε στον εαυτό του και παρουσίασε περίεργη συμπεριφορά. Αμέσως οι ψυχολόγοι του ειδικού σχολείου που διαπίστωσαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της 12χρονης, την προσέγγισαν και προσπάθησαν να μάθουν τι της συμβαίνει. Το κοριτσάκι προσπάθησε να τους περιγράψει τις αποτρόπαιες χειρονομίες που προσπάθησε να κάνει εις βάρος της ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά της από το σπίτι στο σχολείο και αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου.

Η τελευταία, αφού ενημέρωσε τους γονείς, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο 45χρονος οδηγός ταξί, αφού παρέλαβε τη μικρή από το σπίτι της για να τη μεταφέρει στο σχολείο όπου φοιτά, σταμάτησε το όχημα σε ένα ερημικό σημείο και επιχείρησε να ασελγήσει εις βάρος της.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου και λίγες ώρες αργότερα του πέρασαν χειροπέδες. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 45χρονος οδηγός ταξί φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε πως δεν ακούμπησε το 12χρονο κορίτσι. Οπως ισχυρίστηκε, δεν θα έκανε ποτέ κακό σε ένα παιδί και δη με νοητική υστέρηση και είπε ότι απλώς τη μετέφερε με το μισθωμένο όχημά του προς το ειδικό σχολείο όπου φοιτά.

Την πολύ λεπτή αυτή υπόθεση τώρα θα προσπαθήσει να διαλευκάνει η Δικαιοσύνη. Η είδηση της σύλληψής του 45χρονου ωστόσο έχει προκαλέσει συναισθήματα οργής στους Θεσσαλονικείς και για τον λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της πόλης όπου θα παρουσιαστεί για να δικαστεί ο κατηγορούμενος.

Οι αστυνομικοί φοβούνται ενέργειες λιντσαρίσματος και γι’ αυτό η μεταφορά του θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα