«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό»

Παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ο Νίκος Πασσιαλής επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν αξιοπρεπώς...
«Χειρότερα από ό,τι είμαστε σήμερα δεν μπορούμε να πάμε. Μόνο καλύτερα. Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό με στόχο αρχικά μια αξιοπρεπή εμφάνιση», είπε, μεταξύ άλλων, ο νέος τεχνικός των Θεσσαλονικέων στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την πορεία μας και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί», ανέφερε για το δικό του μέλλον στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για
την ανάληψη καθηκόντων μετά την αποχώρηση του Κατσαβάκη: «Σε μένα έτυχε ο κλήρος να αναλάβω σε μια δύσκολη εποχή για τον Άρη. Έχω πέσει κατευθείαν στα βαθιά/α και θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω. Μου έχει τύχει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά για μια δυο Κυριακές. Τώρα μπορεί να καθίσω περισσότερο στον πάγκο. Από την πορεία και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί. Χειρότερα δεν πάει από ό,τι είναι σήμερα. Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Στόχος μου είναι να τονώσω το ηθικό των παικτών. Δεν είναι οι δυνατότητές τους αυτές που έδειξαν στα έξι πρώτα παιχνίδια. Δεν υστερούν τόσο όσο φαίνεται. Θα προτιμούσαμε ένα καλύτερο πρόγραμμα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι παιχνίδια που πρέπει να δοθούν. Για να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε, να μην κινδυνέψουμε και έπειτα να κοιτάξουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω με περισσότερη αγωνιστικότητα, διάθεση θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Γνωρίζουμε τη δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε Άρης. Στο παρελθόν του έχουμε κάνει αρκετές ζημιές. Αν έρθει κι ένα (θετικό) αποτέλεσμα θα είναι καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα