Τέσσερις πρώην επιστρέφουν στην Τρίπολη

Στον... μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου οι συναντήσεις παλιών φίλων ή αν θέλετε ακόμη και εχθρών αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Αλλωστε, η «ανακύκλωση» παικτών και προπονητών είναι δεδομένη. Το αξιοσημείωτο, όμως, αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με...
τον Πλατανιά είναι πως τέσσερις βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων επιστρέφουν στην Τρίπολη, όπου έζησαν σημαντικό διάστημα της ζωής τους, συνδυάζοντας το όνομά τους με εκείνο των Αρκάδων.

Το αν επιστρέφουν με... εχθρικές ή φιλικές τάσεις δεν μπορούμε
να το γνωρίζουμε εκ του ασφαλούς, ωστόσο κίνητρα για αποδείξεις έχει ο καθένας τους ξεχωριστά. Οι Σαλόζε Ουντότζι, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Ηλίας Αναστασάκος και Πέτρος Κανακούδης (περί ων ο λόγος) θα πατήσουν για πολλοστή φορά αύριο το χορτάρι του γηπέδου του Αστέρα, με στόχο να συμβάλουν στην κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος από τον μέχρι στιγμής αήττητο στο πρωτάθλημα (παρότι νεοφώτιστο) Πλατανιά και κάποιοι να πάρουν την «εκδίκησή» τους. Στη διπλανή στήλη γίνεται αναφορά στη θητεία των προαναφερόμενων με τα κυανοκίτρινα αλλά και στις επιδιώξεις που θα έχουν αύριο, με τον Ηλία Αναστασάκο να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο.

Η συνάντηση με τον πρώην

Κι αυτό διότι ο 34χρονος επιθετικός θα συναντήσει όχι μόνο την πρώην του ομάδα αλλά και τον προπονητή υπό τις οδηγίες του οποίου σημείωσε τις καλύτερές του επιδόσεις στο σκοράρισμα (28 γκολ σε 1,5 χρόνο στον Θρασύβουλο), τις οποίες και εξαργύρωσε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007. Πρόκειται φυσικά για τον Σάκη Τσιώλη, που γνωρίζει άριστα (εκτός του Αναστασάκου αλλά και του Αργυρόπουλου) τόσο τους Φώτη Κηπουρό και Κεντάλ Ουκάρ. Τον Ελληνα πορτιέρε ο έμπειρος τεχνικός τον είχε στη «δούλεψή» του το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10, όταν μαζί οδήγησαν τον Ολυμπιακό Βόλου στην άνοδο στη Super League, ενώ τον δεύτερο για ενάμιση χρόνο (2005-06 και για 8 ματς την επόμενη σεζόν) ως παίκτη του στον Ιωνικό της Α' Εθνικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα