Τέσσερα χρόνια χωρίς πέναλτι ο Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το τελευταίο πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη! Και μέσα σε ένα χρόνο έχουν δοθεί έξι πέναλτι εναντίον του σε έντεκα παιχνίδια! Με «δώρο» και δύο αποβολές.

Ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι μια δική του πρόκριση στους «16» του Champions League

με τα… μαγειρέματα των Γάλλων με τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την ώρα που ο ίδιος έβαζε τρία γκολ στην Άρσεναλ. Από εκείνη την ημέρα και μετά, τραβάει τα πάνδεινα και με τις διαιτησίες στην Ευρώπη.

Από το ματς με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα για το Εuropa League, μέχρι αυτό με την Λεβάντε στη Βαλένθια πέρασε ακριβώς ένας χρόνος. Και ο Θρύλος έχει δώσει 11 παιχνίδια, 6 στο Champions League και 5 στο Εuropa League.

Σε αυτά τα ματς έχουν σφυριχτεί σε βάρος του 6 πέναλτι! Δύο με τη Λεβάντε, ένα με την Μονπελιέ στoν Καραισκάκη, ένα με τη Σάλκε και πάλι στον Καραισκάκη, ένα με την Μέταλιστ πάλι εντός έδρας και ένα με την Ρούμπιν στη Μόσχα.

Μάλιστα, έχουν αποβληθεί και δύο παίκτες του, ο Μπάλας Μέγιερι στη Μόσχα πέρυσι και ο Τζαμέλ Αμπντούν στη Βαλένθια. Και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει αυτή τη χρονιά μία υπέρ τους αποβολή, αυτή του Εντμάρ της Μέταλιστ στον αγώνα της Ουκρανίας, πέρυσι.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι την χθες συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το τελευταίο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του! Από το εντός έδρας ματς με την Σεντ Ετιέν, στις 18 Φεβρουαρίου του 2009! Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε σκοράρει αλλά οι Πειραιώτες είχαν χάσει με 3-1. Από τότε ο Ολυμπιακός έχει παίξει 32 αγώνες και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι!

Πηγή: gavros.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τέσσερα χρόνια χωρίς πέναλτι ο Ολυμπιακός appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα