Συνάντηση στον ΠΑΟΚ για μεταγραφές


Τη Τρίτη για πολλές ώρες συναντήθηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Τα θέματα που απασχόλησαν τους δύο άνδρες για τον ΠΑΟΚ, ήταν ο προπονητής (αναμένεται ο Μπόλονι) αλλά και η ενίσχυση της ομάδας. Οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί είναι
οι εξής:
Σέντερ φορ περιοχής: Παίκτης που θα μπορεί να παίξει μόνος του στη κορυφή της επίθεσης, να βάζει πλάτη αλλά να είναι και καλός στα τελειώματα φάσεων. Ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να
αποκτηθεί θα είναι αρκετά «μεγάλο» όνομα και λογικό είναι να δοθούν αρκετά λεφτά για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση. Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για το «όνομα» που θα έρθει στη Τούμπα.
Ακραίος Μεσοεπιθετικός: Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει σίγουρα παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Αυτό που θέλουν στο «Δικέφαλο» είναι να έχει καλό αριστερό πόδι. Σε περίπτωση που δοθεί με μεταγραφή ο σταρ της ομάδας, ο Βιεϊρίνια θα γίνει κίνηση και για δεύτερο μεσοεπιθετικό.
Κεντρικός Αμυντικός: Σε περίπτωση που δεν μείνει ο Κοντρέρας (κάτι που φαίνεται δύσκολο), θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για την συγκεκριμένη θέση. Αν μείνει τελικά ο Χιλιανός θα κριθεί η παραμονή του Μπρούνο Τσιρίλο από το νέο κόουτς.
Πωλήσεις ποδοσφαιριστών: Η έξοδος για κάποιους παίκτες είναι αναπόφευκτες. Αυτοί που ίσως παραχωρηθούν σε καλή τιμή:
1. Βιεϊρίνια, 2. Βιτόλο, 3. Κρέσιτς και 4. ο Κουτσιανικούλης. Η τελευταία περίπτωση είναι πιο πιθανή, καθώς ο «Κούτσια» ίσως δοθεί δανεικός, ίσως όμως και να πουληθεί. Ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους είναι η Κέρκυρα και ο Παναιτολικός. Με τους «Φαίακες» να είναι αυτοί που κατέθεσαν τελευταίοι «χρονικά» επίσημη πρόταση.

Κλείνει Ρομπέρ ο ΠΑΟΚ:
Ήδη οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ο «Δικέφαλος» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου Μπερτράν Ρομπέρ. Ο πρώην μέσος του Πανθρακικού είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει ακόμη και μέχρι το πέρας της Τετάρτης.

Στην Ελλάδα ο Ρομπέρ έχει δύο χρόνια, ήρθε για λογαριασμό των «Ακριτών», αφού είχε περάσει από Αζαξιό, Λοριάν και Γκινγκάμπ. Να θυμίσουμε πως ο Γάλλος έχει καλό αριστερό πόδι και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές σεζόν στην Ελλάδα βρέθηκε και ο αδερφός του, για λογαριασμό της Λάρισας. Ο Λοράν Ροπέρ (πρώην σταρ της Νιούκαστλ), αποδείχτηκε μία τεράστια φούσκα, όσον αφορά την προσφορά του στην ομάδα των «Θεσσαλών».

sportaction
Keywords
Τυχαία Θέματα