Στη γωνία για Μητρόπουλο

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι μάλλον η πολυτιμότερη από τις προσθήκες που έκανε το χειμώνα η ΑΕΚ. Η παρουσία του στο κέντρο έχει βελτιώσει αισθητά την ανασταλτική λειτουργία της «Ένωσης» και με τις εμφανίσεις του έχει βοηθήσει την ομάδα του να πάρει βαθμολογικές ανάσες.

Η συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτησή του αφορά σε εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς 250.000 ευρώ και προθεσμία να ενεργοποιηθεί αυτή μέχρι το τέλος Μαΐου. Αν παρέλθει αυτή η… διορία, η ομάδα του

Αγρινίου θα έχει την ευχέρεια να τον παραχωρήσει σε ομάδα της επιλογής της και ο ίδιος να συμφωνήσει με άλλο σύλλογο.

Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να αγοράσει τα δικαιώματα του 23χρονου μεσοαμυντικού είναι δεδομένη, ωστόσο δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα αυτή τη στιγμή. Και η «Ένωση» έχει στη διάθεσή της κάτι περισσότερο από δύο μήνες για να τα βρει και να μη χάσει έτσι τον Μητρόπουλο.

Ήδη η πλευρά του παίκτη έχει δεχτεί κρούση από δύο ομάδες της Ευρώπης και μία της Ελλάδας, που περιμένουν στη γωνία.

Το μυαλό στη Λιβαδειά
Πάντως ο Παύλος Μητρόπουλος για την ώρα δεν ασχολείται με αυτά τα σενάρια και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στα αγωνιστικά του καθήκοντα και το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Μετά το διήμερο ρεπό, σήμερα το μεσημέρι οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, παρόντος και του Έβαλντ Λίνεν που έλειψε για λίγες μέρες στην πατρίδα του.

Ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται να διατηρήσει το 4-4-2 με ρόμβο τοποθετώντας τον Ανάκογλου στη θέση του τιμωρημένου Γκερέιρο, ενώ κάνει σκέψεις να προφυλάξει τον Κουτρουμπή που είναι στο όριο των καρτών χρησιμοποιώντας δίπλα από τον Μπουγαΐδη τον Τσούπρο. Επίσης υπάρχει δίλημμα σχετικά με το ποιος εκ των Ρίκκα ή Φέτση θα παίξει δίπλα στους Μητρόπουλο και Κορδέρο στο κέντρο. Για τις άλλες θέσεις τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα: Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, Τσουμάγκας και Βλάχος στα άκρα της άμυνας και ο Φούντας με τον Πετρόπουλο στην επίθεση.

Εκτός πλάνων είναι και ο Γιώργος Κατίδης, που επιστρέφει αύριο στην Αθήνα από τη Ρώμη όπου βρίσκεται. Ο ίδιος ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι παρών στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή την Πέμπτη. Ήδη του έχει επιβληθεί διακοπή συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι από τη διοίκηση της ΑΕΚ, ενώ αναμένεται και η ποινή από τα αρμόδια όργανα, που θα είναι τουλάχιστον πέντε αγωνιστικές.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στη γωνία για Μητρόπουλο appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα