Σαρρής: Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες με Τρόικα

Σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες Τρόικας – κυπριακής Κυβέρνησης που διεξήχθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών διαπιστώνει ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής που διατυπώνει τη θέση ότι η πρόοδος αυτή υποβοηθά στην επίτευξη συμφωνίας.

Σε δήλωση του ο κ. Σαρρής ανέφερε ότι επιτεύχθηκε σημαντική πρόοδος προς την κατεύθυνση που να υποβοηθά προς την επίτευξη συμφωνίας, τουλάχιστον στο επίπεδο της Τρόικας, η οποία θα κάνει τις δικές της εισηγήσεις στο Eurogroup.
Πρόσθεσε ότι στην αρχή έγινε μια συνάντηση με την Τρόικα

για να αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε.

Εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψαν διάφορα θέματα που χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία και ανέφερε ότι ομάδες εργασίας, από τώρα μέχρι τις 16.00 επεξεργάζονται αυτά, τα θέμα και στις 16.00 θα συναντηθούν εκ νέου να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα όλης αυτής της επιπρόσθετης εργασίας που κτίζει σε αυτή τη σημαντική πρόοδο που έγινε σε επίπεδο πλαισίου και αρχών.

Απαντώντας σε ερώτηση ο Υπουργός Οικονομικών διατύπωσε την εκτίμηση ότι αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ θα είναι έτοιμο νομοσχέδιο για να διαβιβαστεί στην Ολομέλεια της Βουλής ώστε να μπορέσει να συγκληθεί το νομοθετικό σώμα.

The post Σαρρής: Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες με Τρόικα appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα