Στα ύψη η αγωνία στην Κύπρο-Σαρρής: «Είμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα»

Την ώρα που το κλιμάκιο της Τρόικα αντιδρούσε και φαινόταν ότι δεν συμφωνούσε στην πρόταση της Κυπριακής κυβέρνησης για «κούρεμα» 25% στις καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και το απόγευμα θα υπάρξει νέα συνάντηση όπου και θα ληφθούν

οι τελικές αποφάσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι « βρισκόμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα».

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Μίλησε για τεχνικές λεπτομέρειες που απομένουν, ενώ θα υπάρξει νέα συνάντηση με την Τρόικα στις 4 το απόγευμα.Υπάρχουν 2 με 3 θέματα στα οποία ελπίζουμε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως, δήλωσε ο κ. Σαρρής.

Αμέσως μετά αναμένεται να συνεδριάσει η Κυπριακή Βουλή όπου και θα τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο για την Τράπεζα Κύπρου και στην συνέχεια ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παραστούν στο έκτακτο Eurogroup , το οποίο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο το απόγευμα

The post Στα ύψη η αγωνία στην Κύπρο-Σαρρής: «Είμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα