Προφορική συμφωνία με τον Αγιαξ

Την υπάρξη προφορικής συμφωνίας για διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άγιαξ επιβεβαιώσε ο πρόεδρος παλαίμαχων της γιαννιώτικης ομάδας Χρήστος Χαρίσης...
Έπειτα από ιδέα του κ. Χαρίση και άλλων παλιών παικτών του ΠΑΣ και συμβολή του άλλοτε παίκτη του Αγιαξ, Γιάννη Αναστασίου που μετέφερε τη σκέψη στους παλαίμαχους του ολλανδικού συλλόγου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για το φιλικό που θα σηματοδοτήσει και την αδελφοποίηση των δύο ομάδων.

«Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, οι βετεράνοι του Άγιαξ να έρθουν για ένα τριήμερο στα
Γιάννινα, να γίνει το φιλικό και να τους φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας. Την πρότασή μας ουσιαστικά την αποδέχτηκαν στις συζητήσεις που κάναμε αλλά αναμένουμε επίσημα την αποδοχή της για να ξεκινήσουμε την οργάνωση αυτού του αγώνα. Γι’ αυτό και δεν κάναμε ακόμα τις επίσημες ανακοινώσεις. Πιστεύω να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να γίνει το φιλικό, γιατί όλοι τον ΠΑΣ τον ξέρουν σαν Άγιαξ της Ηπείρου και είναι ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τις μεγάλες δόξες αυτής της μεγάλης ομάδας», δήλωσε ο Χρήστος Χαρίσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα