«Ποτέ δεν είχα πρόθεση να αναλάβω» τον Άρη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη επιθυμούν την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά κάτι τέτοιο δεν το θέλει ο ίδιος… Αυτό επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων ο οποίος μίλησε στα «Αθλητικά Νέα».

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει κάποιος και να πει ότι αναλαμβάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γι’ αυτό απέφυγα να μιλήσω και να τοποθετηθώ», ανέφερε ο

Σκόρδας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στα «Αθλητικά Νέα»

-Για την εμπλοκή του ονόματός του γύρω από τα κοινά του Άρη
«Ξαφνικά το όνομά μου βρέθηκε να «παίζει» στα ΜΜΕ, υπό την έννοια ότι θέλω να αναλάβω. Πρέπει να γίνει σαφές ότι οποιοσδήποτε λογικός με την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τρεις αγώνες να απομένουν και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, κανείς δε θα θέλει να μπει να αναλάβει μια ευθύνη σε ομάδα που δείχνει καταδικασμένη. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει κάποιος και να πει ότι αναλαμβάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γι’ αυτό απέφυγα να μιλήσω και να τοποθετηθώ».

-Για όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος
«Άκουσα τον Παπαδόπουλο να βάζει διλήμματα στη λογική της παραπλάνησης του κόσμιου. Προσπαθεί να περάσει ότι εγώ εγγυήθηκα πως θα σώσω τον Άρη. Ένα χρόνο πριν κλείσουμε τα 100, οδηγούμαστε στη διάλυση γιατί κάποιοι που απομυζούν το σύλλογο δεν είναι διατεθειμένοι να παραδεχτούν το ρόλο τους».

-Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ.
«Είναι προσχηματική η ανακοίνωση. Αναγκάστηκαν από τις κινητοποιήσεις να βάλουν τέτοια θέματα για να απεγκλωβιστούν από την ομηρία των ίδιων των ενεργειών τους. Είναι ένα καλοστημένο παραμύθι που συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος συναίνεσε σ’ αυτή τη διοίκηση και σ’ όλες τις προηγούμενες διαδικασίες των τελευταίων χρόνων. Έθεσε τώρα ως θέμα να υπάρξουν άνθρωποι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις,. Κάνει λόγο για τον έλεγχο, που δεν αφορά όμως την Π.Α.Ε., αλλά τη Λέσχη. Αυτή είναι που πρέπει να τον χρηματοδοτήσει, να τον ολοκληρώσει και να τον παρουσιάσει. Ο έλεγχος δεν έγινε όλο αυτό το διάστημα και τώρα παραμένει καραμέλα στο στόμα όλων όσοι έφεραν τον Άρη στο σημείο αυτό.

Η τοποθέτηση του Παπαδόπουλου είναι στο ίδιο εγκληματικό μοτίβο των τελευταίων ετών, μηνών, ακόμη και ωρών, και στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Αν είχαν κάτι να μου προσάψουν θα το είχαν κάνει σημαία εδώ και πέντε χρόνια. Οι προσχηματικές αυτές ανακοινώσεις αλλά και παραιτήσεις όπως του Τικπασάνογλου, είναι από η φύση τους και παραπλανητικές και λαθεμένες. Το Δ.Σ. που ορίστηκε στην Π.Α.Ε. Άρης το Δεκμέβριο συμπεριλάμβανε επτά συγκεκριμένα ονοματα, και όχι εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη».

-Για τον όρο στην ανακοίνωση του Α.Σ. περί συνέχισης των προσπαθειών για την ένταξη του Άρη στο άρθρο 99
«Αναφέρεται αναίσχυντα ότι προϋπόθεση για ένα σχήμα που θα ενδιαφερθεί αυτή τη στιγμή είναι το 99, όταν πριν από μηνες ήταν ο ίδιος ο Παπαδόπουλος αυτός που έβγαινε και έλεγε ότι το 99 είναι καταστροφή για τον Άρη και δε θα να πάει».

-Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν εγγυήθηκε ποτέ τίποτα:
«Το σύστημα όλων αυτών βγάζει το παραμύθι ότι ο Σκόρδας εγγυήθηκε ότι θα πάρει το επόμενο ματς. Σε καμία στιγμή δεν προσφέρθηκα να κάνω τίποτα παραπάνω πέρα από ό,τι μπορώ για να συσπειρωθεί η ομάδα και να προσπαθήσουμε για την αγωνιστική μας σωτηρία. Έφτασαν τον Άρη στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, ενώ ακόμη και τον Ιανουάριο αναγκάστηκαν να πάρουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα κατόπιν πιέσεών μου, και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Αντιθέτως, το καλοκαίρι καταβλήθηκαν 800.000 ευρώ για ενημερότητα δύο εβδομάδων, αντί να τα κρατήσουν και να τα έχουν για να κάνουν συμφωνίες με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει άρθρου 99, να κάνουν μεταγραφές και να πληρώσουν δόσεις συμβολαίων και μισθούς υπαλλήλων».

-Για τα σενάρια περί Α.Φ.Μ. και ποιοι ωφελούνται από τη διάλυση του Άρη:
«Τα σενάρια που ακούγονται για Α.Φ.Μ. δεν είναι της τελευταίας στιγμής. Κερδισμένοι θα είναι αυτοί που κατέστρεψαν το σύλλογο και οι οποίοι δε θέλουν να γίνει ο έλεγχος. Ο Παπαδοπουλος έδωσε 500.000 στον συνεργάτη του Γρανουζη, τον Τουρώνη, για το ραδιόφωνο. Υπάρχουν αμέτρητα ερωτήματα: Πώς βρέθηκαν να έχουν εισπράξει εκατομμύρια ευρώ χωρίς κανένα παραστατικό, άνθρωποι που είναι εμπλεκόμενοι σ’ όλη αυτή την ιστορία. Πώς ακόμη και σήμερα βρίσκονται στο προσκήνιο άνθρωποι που έχουν εμπλοκή με τα χειρότερα στοιχεία της πολιτικής κοινωνίας, μπλεγμένα σε υποθέσεις σκανδάλων, κουμπαριών, καρτέλ, και άλλα πολλά. Ποιοι έπαιρναν αμοιβές έναντι ποδοσφαιριστών για να τους πληρώσουν, αλλά ποτέ δεν τους πλήρωναν. Υπάρχει η λογική ότι δεν πειράζει ακόμη κι αν ο Άρης χάσει το Ρύσιο. Υπάρχει άνθρωπος, μπατζανάκης του Ζαμπέτα, έτοιμος να νοικιάσει γήπεδα έναντι 30.000 ευρώ για να κάνει προπόνηση η ομάδα!

-Για το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ο ίδιος κάποια κίνηση για να αναλάβει σήμερα:
«Απαιτώ να γίνει έλεγχος οικονομικών πεπραγμένων μέχρι και σήμερα. Εγώ ποτέ δεν προτάθηκα να αναλάβω. Δεν είχα ποτέ πρόταση, όπως ζητά ο Παπαδόπουλος. Ας μας πει όμως να μας πει ποια πρόταση είχε ο Ψηφίδης και τον ενέκρινε ως διοίκηση τον Δεκέμβριο. Ας μας πει τι πρόταση κατέθεσαν οι επτά που ανέλαβαν όταν τους επέλεξε. Θεωρώ τιμή μου, πάντως, ότι μου ζητήθηκε να αναλάβω, από ανθρώπους με τους οποίους είχα ανταλλάξει «βαριές» κουβέντες στο παρελθόν, στη λογική ότι θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να σωθεί ο Άρης.

-Για τον Νίκο Παπαδόπουλο
«Ας αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη, ο συνεργάτης όλων των καταστροφικών διοικήσεων των τελευταίων ετών. Ας αναλάβουν όλοι τους την ευθύνη, να σώσουν την ομάδα, να κερδίσει τον Ατρόμητο και να υπαχθεί στο άρθρο 99, διότι όλοι θα βρεθούν στον εισαγγελέα».

-Για τις προθέσεις του
«Εμείς είπαμε, όταν υπήρχε απαίτηση να κάνουμε κάτι, να κάνουμε μια προσπάθεια να μαζέψουμε τα «κομμάτια» της ομάδας για να παλέψει για τη ζωή της, αλλά τούτο δεν πρόκειται να συμβεί όσο αυτοί παραμένουν εκεί.

-Για το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα θα μπορούσαν να κινηθούν διαδικασίες για σχηματισμό προσωρινής διοίκησης στη Λέσχη
«Σήμερα, μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη, θα μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση στο Πρωτοδικείο να γίνουμε προσωρινή διοίκηση στη Λέσχη διασφαλίζοντας κάθε έννοια καταστατικών διαδικασιών, αλλά ποτέ δεν απετέλεσε προσωπικό μου στόχο η εμπλοκή μου στα κοινά.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ποτέ δεν είχα πρόθεση να αναλάβω» τον Άρη appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα