Περίπατο στη Λιβαδειά

Ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό να «σπάσει» το αήττητο σερί του Πανιωνίου και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Βασιλείου (3’, 9’) και Ζησόπουλος (17’) οι σκόρερ για τους «πράσινους» που είχαν δοκάρι με τον Ναπολεόνι στο 18...
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου όσα γκολ δεν κατάφερε να πετύχει κόντρα στην Βέροια, την προηγούμενη αγωνιστική, τα πέτυχε μέσα σε 15 λεπτά στην αναμέτρηση με το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και μόλις στο 3’ ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους από ασίστ του Ναπολεόνι, ενώ έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Έλληνας επιθετικός, έπειτα από κάθετη του Κόρμπου, διπλασίασε τα τέρματα των Βοιωτών.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο… ρυθμό, εκμεταλλευόμενοι τη σύγχυση των Νεοσμυρνιωτών και στο 17’ με ένα τυχερό γκολ, έφτασαν στο 3-0. Συγκεκριμένα, ο Πόι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζησόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη, ωστόσο, στην επαναφορά ο αμυντικός μέσος των «πράσινων» με δεύτερη κεφαλιά, έστειλε και πάλι την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ιστορικού.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Λεβαδειακός έφτασε μία… ανάσα από το να σημειώσει… καρέ τερμάτων, όταν ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Περιστερίδης με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε και η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πανιωνίου.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μέσα σε τρία λεπτά έφτασαν δις με αξιώσεις στην περιοχή του Κυριακίδη, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν, αρχικά με τον Ντούνη στο 24’ και στο 27’ ο πορτιέρο του Λεβαδειακού μπλόκαρε το φάουλ του Μενδρινού. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και στο 34’ ο Μιλοβάνοβιτς πέρασε στην θέση του Γουνδουλάκη. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, ο Σέρβος απείλησε την εστία των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Πόι στο 49’ αλλά ο Λαμπρόπουλος στη γραμμή απομάκρυνε το σουτ του Αργεντίνου. Στο 54’ ο Πανιώνιος… απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες με τον Ντούνη, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιλοβάνοβιτς.

Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» ανέβασαν… ρυθμό και σε διάστημα έξι λεπτών απείλησαν τρεις φορές την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 63’ ο Λαμπρόπουλος έβαλε… σωτήρια κόντρα στον Μάρντινς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βασιλείου έκανε το δυνατό σουτ, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μάρτινς στο 69’ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Περιστερίδη σε σουτ του Ναπολεόνι!
Keywords
Τυχαία Θέματα