Περιμένουν το κάλεσμα του Ζαρντίμ οι νέοι

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη σ' ένα ματς πολύ σημαντικό για τους "ερυθρόλευκους" και τον προπονητή τους, μετά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν για τον Πορτογάλο το τελευταίο διάστημα...
Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους
είχε δώσει διήμερο ρεπό αλλά οι πρωταθλητές (πλην των διεθνών) επιστρέφουν σήμερα στου Ρέντη και ξεκινούν με την απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Ζαρντίμ, που ήταν το διήμερο στην πατρίδα του και είχε τη δυνατότητα να δει την οικογένειά του, αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει με προφανή στόχο να δώσει ευκαιρία σε νέα πρόσωπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του όχι μόνο την ομάδα της Ξάνθης, αλλά και τη Μονπελιέ, την οποία θα αντιμετωπίσει λίγες μέτρες αργότερα ο Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι σίγουρο ότι ο Χολέμπας και ο Ιμπαγάσα είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, ενώ όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα επιλέξει να ξεκουράσει και τον Μανιάτη, ίσως και τον Τοροσίδη οι οποίοι θα έχουν στις "πλάτες" τους και δύο ματς με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας. Σκοπός του νεαρού κόουτς των Πειραιωτών είναι να χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του τον Ζαραδούκα (στη θέση του τραυματία Χολέμπας), τον Φετφατζίδη (σε ένα από τα δύο άκρα της επιθετικής τριάδας) αλλά και τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο.

Σε ό,τι αφορά τους δύο τελευταίους το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, αλλά να πάρουν χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγές. Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στο πλάνο του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη βασική ενδεκάδα έχει θέση και ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Ιταλό μέσο, ίσως και για να του δώσει ένα ματς πριν από την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Ζαρντίμ είχε χρησιμοποιήσει βασικό τον Γκρέκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρσεναλ και ίσως να προορίζει τον Ιταλό για το βασικό σχήμα και απέναντι στους Γάλλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα