Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα

Την κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτούν με τον Σάκη Τσιώλη την ανανέωση της συνεργασίας του περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού λήγει στο τέλος της σεζόν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον του.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες – μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα προπονητή για «δύο προτάσεις» – δεν τις άφησαν να περάσουν απαρατήρητες.

Απλώς ψάχνουν τον τρόπο που θα προσεγγίσουν τον 54χρονο κόουτς για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στραβώσει κάτι από τη δική τους πλευρά στους όλους χειρισμούς του θέματος.

Ο Τσιώλης έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έχει φέρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ – το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, εφόσον δεν αλλάξει ο κορμός της ομάδας και σε αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο το θέμα του προπονητής.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα