Περιμένει Πετρόπουλο, μιλάει και με Μάντζιο

Σε διπλό ταμπλό για τη θέση του επιθετικού παίζει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» περιμένει την απάντηση του Αντώνη Πετρόπουλου, ωστόσο την Τρίτη διαρρέεται πως θα καταθέσει πρόταση και στον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται (τουλάχιστον) τρεις παίκτες. Έναν μέσο, έναν επιθετικό κι έναν εξτρέμ.

Αφού η πρώτη θέση λοιπόν καλύφθηκε και επίσημα με τον Παύλο Μητρόπουλο (και η περίπτωση του Φάνη Γκέκα διαπιστώθηκε ενδιάμεσα πως είναι ανέφικτη) οι υποψηφιότητες

που εξαρχής τέθηκαν για τη δεύτερη ήταν του Αντώνη Πετρόπουλου και του Βαγγέλη Μάντζιου.

Το ποια από τις δυο έχει προτεραιότητα ωστόσο είναι κάτι που δεν έχει… αποσαφηνιστεί ακόμα. Διότι την ώρα που θα περιμένει την απάντηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού για το αν θα δεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει (για συμβόλαιο 1,5 χρόνου) η ΠΑΕ διαρρέει την πρόθεσή της να κάνει συνάντηση την Τρίτη και με την πλευρά του Μάντζιου.

Εξάλλου ο έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος πλέον από την Μπακού και (παρόλο που χάλασε επεισοδιακά η μεταγραφή του το καλοκαίρι) η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ. Αυτό που αναμένεται να φανεί είναι η απάντησή του στο εξάμηνο συμβόλαιο που σχεδιάζεται να του προταθεί -αλλά και τι θα γίνει αν ο Πετρόπουλος έχει απαντήσει θετικά νωρίτερα.

Όλα αυτά πάντως (και γενικά ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η «Ένωση» στην προσπάθεια να ενισχυθεί τον Γενάρη) είναι το αντικείμενο της συνάντησης Έβαλντ Λίνεν και Ανδρέα Δημητρέλου, η οποία -εξαιτίας της κατάληψης που συνεχίζεται στα Σπάτα- προγραμματίστηκε απόψε στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή πριν τα παιχνίδια.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα