Περιμένει και… παλεύει

Η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ παραμένει απελπιστική. Η διοίκηση της ομάδας αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της και περιμένει σαν Μεσσία τον Δημήτρη Βιντιάδη, αφού άλλο «φως» δεν υπάρχει στο τούνελ. Ο 32χρονος εφοπλιστής είχε επαφές με τους συνεργάτες του στην Αγγλία και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματά τους. Ο ίδιος φέρεται να είναι ικανοποιημένος από όσα άκουσε από την κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις των χρεών προς το Δημόσιο, ωστόσο περιμένει να επικυρωθούν και εγγράφως. Το πρόβλημα έγκειται, ωστόσο,
στην αναγκαιότητα να μπουν εδώ και τώρα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, καθώς η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια να περιμένει.

Ποια αύξηση;
Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η προθεσμία για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 25 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά εδώ και μέρες έχει γίνει σαφές πως δεν θα καλυφθεί. Πιθανότατα την Πέμπτη θα γίνει ΔΣ που θα ορίσει νέα γενική συνέλευση (μάλλον για τις 4 Μαρτίου) για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που όμως είναι αμφίβολο και πάλι αν θα καλυφθεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς Βιντιάδη. Μένει να φανεί αν θα ενεργοποιηθούν οι παραιτήσεις από μέλη του ΔΣ και ποια θα είναι η τιμή της μετοχής.

Μαζεύει χρήματα για εισιτήρια
Τη δική της μάχη θα δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ από σήμερα για να εξασφαλίσει την έκδοση εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Για να γίνει αυτό απαιτείται ένα ποσό προς την Εφορία, το οποίο δεν υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου και καταβάλλεται προσπάθεια από τους διοικούντες να συγκεντρωθεί, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα. Άλλωστε από τα προβλεπόμενα έσοδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η διοίκηση ελπίζει να καλύψει κάποιες από τις οφειλές που υπάρχουν.

Στο μεταξύ, εφόσον σήμερα «εμφανιστούν» οι 400.000 ευρώ που έχει τάξει ο Βασίλης Ξενιάδης, θα συγκληθεί ΔΣ για να αποφασιστεί αν θα γίνουν δεκτά τα χρήματα. Παρά τις αμφιβολίες για την αξιοπιστία του εν λόγω προσώπου, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως μπροστά στην ανάγκη θα πρέπει να γίνουν δεκτά τα χρήματα από τη στιγμή που δεν διακυβεύεται κάτι για την ίδια την ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Περιμένει και… παλεύει appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα