«Πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Με στόχο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός, για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο μέσος των Βοιωτών τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του σέβονται απόλυτα τους «πράσινους» και πως δεν έχει καμία σημασία η τωρινή βαθμολογική τους θέση, ωστόσο, στο ΟΑΚΑ, ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για την ομάδα

του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος:

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν έχει σημασία η βαθμολογική του θέση και τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε, θα σεβαστούμε αλλά δεν θα φοβηθούμε τον αντίπαλό μας. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Θα κριθεί και στη δική μας απόδοση, αν καταφέρουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια κλείνοντας τους χώρους και παράλληλα μην αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές προσπάθειες μπροστά στο τέρμα μας, μπορούμε να ελπίζουμε. Αν δεν καταφέρουμε να τον απομακρύνουμε από την εστία τότε θα έχουμε πρόβλημα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα