«Παίζουμε καλύτερα υπό πίεση»

Ο δύσκολος, για τη Γιουβέντους, Ιανουάριος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι «μπιανκονέρι» απώλεσαν πολλούς βαθμούς, ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επιβλήθηκε με 2-1 της Κιέβο μέσα στη Βερόνα και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πάνω από τη Νάπολι. Το προβάδισμα αυτό, πάντως, δεν είναι σημαντικό, σύμφωνα με τον Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος δείχνει να υπολογίζει πολύ την ομάδα του ιταλικού Νότου.

«Μπορεί να έχουμε μια διαφορά τριών βαθμών από τη Νάπολι, πρέπει, όμως, να παίξουμε

στην έδρα τους. Η ομάδα του Ματζάρι είναι πολύ δυνατή, δεμένη και με σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Έχει ωριμάσει και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως κανείς μας δεν έχει κάποιο προβάδισμα, αυτή τουλάχιστον τη στιγμή. Οι πιθανότητές μας είναι μοιρασμένες», είναι η εκτίμηση του Μπουφόν.

Πριν από ένα μήνα, όλα έδειχναν πως η «Γιούβε» δεν έχει αντίπαλο. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, όμως, έδωσαν την ευκαιρία στους «παρτενοπέι» να πλησιάσουν σε απόσταση… βολής.

Αυτό, πάντως, δεν προβληματίζει τον έμπειρο τερματοφύλακα. «Είναι καλύτερο να νιώθεις πίεση, τουλάχιστον εμείς αποδίδουμε καλύτερα όταν νιώθουμε πως οι αντίπαλοί μας βρίσκονται κοντά μας και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Επιπλέον, όποιος καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα νιώσει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση, αφού θα έχει πάρει έναν τίτλο μετά από έντονο ανταγωνισμό.

Μετά τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου, το Καμπιονάτο απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο της χώρας μας», είπε ο Τζίτζι Μπουφόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Παίζουμε καλύτερα υπό πίεση» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα