«Ό,τι και αν γίνει πέρασα καλά στην Τσέλσι»

Την πιθανότητα να μην συνεχίσει στην ομάδα της Τσέλσι εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς προς το παρόν δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τους ιθύνοντες των «μπλε». Σε κάθε περίπτωση πάντως ο 34χρονος μέσος τόνισε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ότι ο ίδιος έχει περάσει εξαιρετικά στην ομάδα του Λονδίνου.

«Τα ωραία πράγματα δεν κρατούν για πάντα. Δεν έχω συζητήσει τίποτα για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Το μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά της Τσέλσι. Εγώ

είμαι παίκτης αυτής της ομάδας… τόσο απλά. Έχω περάσει εξαιρετικά εδώ», ήταν τα λόγια του Άγγλου ποδοσφαιριστή για να προσθέσει:

«Ακόμα και αν ήθελα να κρατήσει για πάντα, πρέπει να είσαι ώριμος αρκετά ώστε να αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σπαταλήσουν το χρόνο τους και δε θα συμβιβαστώ με μια θέση στον πάγκο. Θέλω να συμμετέχω σε όλα».

Σχετικά με το πότε θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Λάμπαρντ είπε: «Δε μπορώ να προβλέψω τίποτα, αλλά νιώθω πως έχω ακόμα δυο- τρία χρόνια το λιγότερο στο υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Ό,τι κι αν γίνει έχω περάσει εξαιρετικά στη Τσέλσι. Είμαι όμως πεπεισμένος να παίξω για κάποια χρόνια ακόμα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Μόντερει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων,, οι φίλοι των «μπλε», που ταξίδεψαν στην Ιαπωνία, έδειξαν την υποστήριξή τους με ένα πανό που έγραφε: «Λάμπαρντ θέλουμε να μείνεις».

«Πρόκειται για μία φοβερή στήριξη. Ό,τι και να πω για τους φίλους της Τσέλσι είναι λίγο. Πάντα είναι δίπλα σε μένα και στην ομάδα», ήταν το σχόλιο του Λάμπαρντ.

Τέλος, ο άσος των Λονδρέζων αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που δέχεται ο Ράφα Μπενίτεθ από τους οπαδούς: «Ξέρουμε ότι πλέον η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Η Τσέλσι είναι ο κόσμος. Πρέπει να σεβαστείς το πώς νιώθουν, πρέπει να σεβαστούμε τον Ρόμπι (σ.σ Ντι Ματέο) και φυσικά τον Ράφα που προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά του».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα