Ο πρωθυπουργός του Καμερούν έπεισε τον Ετό!

Ο Σαμουέλ Ετό πείστηκε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Καμερούν ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Φιλέμον Γιάνγκ. Ο επιθετικός της Ανζί είχε εκδιωχθεί από την ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο επειδή πρωτοστάτησε στην απεργία των...
διεθνών παικτών εξαιτίας της καθυστερημένης πληρωμής μπόνους και πριμ.

Ο Ετό εξέτισε την τιμωρία του αλλά αρνήθηκε να παίξει στον προκριματικό
αγώνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Ωστόσο στην υπόθεση παρενέβη ο πρωθυπουργός του Καμερούν, ο υπουργός αθλητισμού της χώρας και ο τιμ μάνατζερ Σονγκ Μπαχάνγκ και ο προπονητής Ζαν Πολ Ακόν πού έπεισαν τελικά τον Ετό να επιστρέψει στα «αδάμαστα λιοντάρια».

«Υστερα από παράκληση του πρωθυπουργού, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεσή των Αδάμαστων Λιονταριών», ανέφερε ο Ετό στην προσωπική του ιστοσελίδας.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

«Παίρνω θάρρος από την επιθυμία μου να υπηρετήσω την χώρα μου με την ίδια πίστη και αποφασιστικότητα που είχα και πριν από 15 χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες με υποδέχτηκαν οι αρχές της χώρας και συζητήσαμε την τωρινή κατάσταση του ποδοσφαίρου στο Καμερούν και συγκεκριμένα την εθνική ομάδα.

Είμαι πεπεισμένος πως μαζί μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη άλλα συμφέροντα και με την βοήθεια του Θεού να ξαναδώσουμε στο Καμερούν την λάμψη του παρελθόντος», δήλωσε ο Ετό που σε 109 συμμετοχές του στην εθνική ομάδα μετράει 53 γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα