"Ο ΠΑΟ ήθελε τον Περπέρογλου, αλλά..."


Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος τελικά «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό, μίλησε μεταξύ άλλων στην ΟΠΑΠ TV ο τεχνικός των «πράσινων», Αργύρης Πεδουλάκης.

Όπως εξήγησε ο κόουτς, η αρχική πρόταση του «τριφυλλιού» ήταν μεγαλύτερη από αυτή των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας
ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή του παίκτη.

Επιπλέον μίλησε για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, τον Χίλτον Άρμστρονγκ, τον ρόλο του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και για τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη σχέση του με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης

Για τη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού:

«Η φιλοσοφία μας θα είναι η ίδια. Όπως έχω δηλώσει δημόσια θα είμαστε ηλίθιοι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας . Πρέπει να κυριαρχεί το μυαλό πάνω από όλα, το πιο δυνατό στοιχείο στον άνθρωπο είναι το μυαλό. Να διαβάζεις δηλαδή και στην άμυνα και στην επίθεση. Αλλά για να το κάνει αυτό ένας αθλητής με 150 σφυγμούς, θέλει προπόνηση και κάθε μέρα αυτό δουλεύουμε. Και φυσικά η καλή ατμόσφαιρα, που πάντα είχε και εξακολουθεί να έχει ο Παναθηναϊκός».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια:

«Η οικογένεια είχε δύο δρόμους: ένα, να αφήσει την ομάδα και το προσπάθησε να απεμπλακεί γιατί ματώνει οικονομικά κάθε χρόνο και από την άλλη υπάρχει πολύ μεγάλο πάθος για την ομάδα που δεν είναι ότι απλά είναι ιδιοκτήτες, ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Οπότε κυριάρχησε το συναίσθημα από τη λογική. Δεν μας αγχώνει η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιατί καταρχάς δεν εμπλέκεται. Έρχεται, χαιρετάει, είναι πολύ καλός με όλους μας, θέλει να βγούμε έξω για φαγητό όλοι μαζί, έχει ανθρώπινα στοιχεία και δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από όλα».

Για τον Σχορτσανίτη:

«Έχει γκελ στον κόσμο του Παναθηναϊκού και είναι σημαντικό πως ο ίδιος δεν προκάλεσε ποτέ. Δεν αντέδρασε ακραία και αυτό το αναγνωρίζουν οι οπαδοί. Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ωρίμανση στον Σοφοκλή, είναι πιο προσηλωμένος στο παιχνίδι και εμένα αυτό που μου δείχνει μέχρι τώρα είναι πως κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Είναι μεγάλο κίνητρο επίσης η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Διαμαντίδης έχει φτιάξει παίκτες και παίκτες, θέλει και το κάνει, είναι αλτρουιστής και του αρέσει να κάνει χαρούμενους του συμπαίκτες του. Το ξέρει αυτό ο Σόφο και το έχει δηλώσει πως ήταν μεγάλο κίνητρο για να έρθει».

Για τον Στράτο Περπέρογλου και την αποχώρησή του:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει . Η πρώτη πρόταση που του έγινε ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτά που πήρε από τον Ολυμπιακό. Εκείνη τη στιγμή όμως εκτίμησε αυτός και ο εκπρόσωπός του πως θα βρει μεγαλύτερη από το εξωτερικό. Όμως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει».

Για τον Άρμστρονγκ:

«Θέλαμε ένα παιδί που να είναι γρήγορο στο πικ
Keywords
Τυχαία Θέματα