Γιατί κλαίει η Έλλη Κοκκίνου για τον γιο της


Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο Fthis.tv μίλησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. "Πέρασα πολύ καλά, και ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά από πολλά, που ήμουν ήρεμη, και έκανα αρκετές διακοπές. Δεν είχα πολλές συναυλίες και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο γιο της αλλά και στο ρόλο της μητρότητας τόνισε: "Με συγκινεί να μου λένε ότι είμαι καλή μαμά. Εκεί… βουρκώνω. (...). Δεν θέλω ο γιος μου να νομίζει ότι η μαμά του είναι κάτι σημαντικό εκτός από
μαμά. Γιατί δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σημαντικό! Δεν την εκθειάζω τη δουλειά μου, ούτε την ιδιότητα μου".

Ωστόσο, όταν το θέμα πάει στα νυχτερινά κέντρα η Έλλη είπε: "Μετά τα 20 θ΄αφήσω τον γιο μου να πάει στα μπουζούκια! Και θα οδηγώ εγώ, εγώ θα τον πηγαίνω, εγώ θα τον φέρνω. Ή με ένα ταξί. Όχι με φίλο 18-19 χρονών, που θα οδηγεί και θα έχει πιει".

Δε δηλώνει φανατική του γάμου ωστόσο ποτέ δεν λέει ποτέ. "Ένα δεύτερο παιδί, θεωρητικά θα το ήθελα και πιο πολύ για τον Αλέξανδρο που τον βλέπω ενδόμυχα να ζητάει ένα μικρότερο αδερφάκι! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω κιόλας", συμπλήρωσε.

"Έχω κυτταρίτιδα. Δεν με θεωρώ sexy. Όταν προσπαθείς άλλωστε να είσαι sexy, γίνεσαι χυδαία. Δεν κάνω κάτι για να είμαι sexy! Και πιο μικρές γυναίκες, κάτω των 25 έχουν ατέλειες", κατέληξε μιλώντας για τις ατέλειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα