Ο κ. Χριστοφοράκος διαλέγει χαβιάρι

Σε μια άνετη βόλτα για ψώνια εντόπισε το «Πρώτο Θέμα» τον Χριστοφοράκο στο Μόναχο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens εθεάθη να ψωνίζει χαβιάρι, γαλλικά κρασιά και ρούχα, όπως ένα μπουφάν για το ...
γιό του αξίας 1.200 ευρώ.

Ο Χριστοφοράκος, που κατηγορείται ότι δωροδοκούσε πολιτικούς και αξιωματούχους, ως πανίσχυρος άνδρας της γερμανικής εταιρίας, διέφυγε με άνεση από τη χώρα μας και βρήκε καταφύγιο στη Γερμανία, όπου, από ό,τι φαίνεται, ζει άνετα και ανενόχλητος.
Στις προσπάθειες της ελληνικής δικαιοσύνης να εκδοθεί στη χώρα μας προκειμένου να δικαστεί, οι Γερμανοί απάντησαν αρνητικά.

Στη Γερμανία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της συνέργειας σε απιστία σε βάρος της εταιρείας και σε πρόστιμο 350 χιλιάδων ευρώ για δωροδοκία αξιωματούχων της Ελλάδας. Σύμφωνα με το «Θέμα», στο Μόναχο «κατοικεί στην ακριβότερη συνοικία της πόλης», ισχυρίζονται άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά να περιφέρεται στις ωραιότερες περιοχές της βαυαρικής πρωτεύουσας και συμπληρώνουν ότι «συχνάζει σε μέρη που αποδεικνύουν ότι δεν στερείται τίποτα από όσα απολάμβανε τη χρυσή εποχή που κυριαρχούσε στην Ελλάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα