Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ-Πέντε τραυματίες στο Φοίνιξ

Την ώρα που η συζήτηση για τον περιορισμό της οπλοκατοχής έχει ξεκινήσει, στο Φοίνιξ της Αριζόνα τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι σε επεισόδιο πυροβολισμών που σημειώθηκε σε ένα κτίριο που στεγάζει γραφεία, ενώ άγνωστο παραμένει αν ο δράστης έχει συλληφθεί.

Η αστυνομία του Φοίνιξ ανακοίνωσε ότι έχει περικυκλώσει την συνοικία όπου σημειώθηκε το περιστατικό και αναφέρει στον λογαριασμό της στο Twitter: «Σας παρακαλούμε να αποφεύγετε τον τομέα», χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω.

Μάλιστα

το περιστατικό αυτό σημειώθηκε τη στιγμή που η πρώην βουλευτής της Αριζόνα, Γκάμπριελ Γκίφορντς, που επέζησε από θαύμα από μακελειό που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2011 καλούσε το αμερικανικό Κογκρέσο να βρει τρόπους να μειώσει την βία.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν ένας ένοπλος επιχείρησε να την δολοφονήσει ανοίγοντας πυρ κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο. Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα κοριτσάκι εννέα ετών και ένας ομοσπονδιακός δικαστής.

The post Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ-Πέντε τραυματίες στο Φοίνιξ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα