Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στον μυστηριώδη θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ

Ο θάνατος της πανέμορφης ηθοποιού Νάταλι Γουντ το 1981 είχε αναστατώσει την κοινή γνώμη, ενώ τα σενάρια περί δολοφονίας οργίαζαν. Ωστόσο η έλλειψη στοιχείων ανάγκασε τον ιατροδικαστή να βάλει την υπόθεση «στον πάγο» μέχρι σήμερα. Πρόσφατες μαρτυρίες εντείνουν τα σενάρια δολοφονίας, αναγκάζοντας τις αρχές να ανοίξουν εξ νέου τον φάκελο.

Η νεαρή ηθοποιός είχε βρεθεί νεκρή πριν από 32 περίπου χρόνια και το άψυχο σώμα της έπλεε στα ανοικτά κοντά στο νησί Καταλίνα. Τότε η υπόθεση είχε κλείσει και «κουκουλωθεί» βιαστικά με αίτιο τον «τυχαίο πνιγμό»

Σύμφωνα

όμως με καινούρια έκθεση, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η Νάταλι Γουντ είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και τον λαιμό της και ο επικεφαλής ιατροδικαστής του Λος Άντζελες άλλαξε την αιτία θανάτου από «τυχαίο πνιγμό» σε «απροσδιόριστο», ενώ πλέον δεν αποκλείει την ανθρωποκτονία.

Παράλληλα η μαρτυρία του καπετάνιου του σκάφους στο οποίο επέβαινε η 43χρονη ηθοποιός με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον επίσης ηθοποιό Κρίστοφερ Γούκεν, ρίχνει φως στην έρευνα του μυστηριώδους θανάτου της Γουντ, αναγκάζοντας τις αρχές να ανοίξουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης.

Όπως δήλωσε ο καπετάνιος του ταχύπλοου, η Γουντ και ο σύζυγός της Βάγκνερ είχαν έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού, γεγονός που στρέφει τις υποψίες των αρχών προς τα εκεί, ενώ οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της άρχισαν ξανά.

The post Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στον μυστηριώδη θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα