Νέα χρήματα στα ταμεία του Ατρόμητου

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (ήτοι 136.900 ευρώ), το οποίο θα βάλει στα ταμεία του ο Ατρόμητος (το αργότερα ως τα μέσα του Οκτώβριου), ως αποζημίωση για τη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στην Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro, δεν θα είναι ο...
μοναδικός μποναμάς από την UEFA.

Το «αστέρι» θα λάβει 100.000 ευρώ
από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του φετινού Europa League, ανεξάρτητα από το αν αποκλείστηκε από τη Νιούκαστλ. Βεβαίως, αυτό το μπόνους (που αυξήθηκε φέτος κατά 10.000 ευρώ) δεν θα είναι σύντομα καταβλητέο, ούτε μπορεί να συγκριθεί με το ποσό που θα έπαιρνε ο σύλλογος (1,3 εκατ. ευρώ) αν κατόρθωνε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Εχουν... φτιαχτεί για το διπλό

Οσον αφορά το ματς με τον Πλατανιά, οι παίκτες έχουν προετοιμαστεί αγωνιστικά και έχουν «φτιαχτεί» ψυχολογικά, μαθαίνοντας τον ενθουσιασμό και τη θερμή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στα Χανιά. Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουν να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και δεν σκέφτονται καν τα επόμενα ματς (με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), αλλά μόνο το αυριανό, στο οποίο προσδοκούν στο 3 στα 3 για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Ντένις Επσταϊν στην κάμερα της Nova. «Περιμένουμε ότι αυτό το ματς θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο με τον ΠΑΟΚ, επειδή πάντα τις καινούργιες ομάδες στο πρωτάθλημα κανείς δεν τις γνωρίζει καλά».

Κατά τα άλλα, ο τραυματίας Μπρίτο έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Αθανασίου, Τζαμάλ, που θα παίξουν σήμερα με την Κ-20 (κατόπιν εντολής του Ντούσαν Μπάγεβιτς), η οποία κάνει πρεμιέρα στο Μάλεμε (11 π.μ.) εναντίον του Πλατανιά. Δεν θα ακολουθήσουν οι εκτός πλάνων Μακρής και Οικονόμου. Η αποστολή αποτελείται από: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Επσταϊν, Κούτσι, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Μπάλλας και Σουμπίνιο.

Τέλος, αύριο θα ταξιδέψει στα Χανιά και ο Γιώργος Σπανός μαζί με μέλη της διοίκησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα