Νέα από τουρισμό φέρνει η Folli- Follie

Μια είδηση – έκπληξη θα φέρει από τις βαλίτσες του στο Χόνγκ- Κόνγκ ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος. Η νέα εξέλιξη θα αφορά τον τουριστικό κλάδο, όπου επίκειται συμφωνία με μεγάλη εταιρεία η οποία είναι leader στον κλάδο της σε μια αχανή χώρα. Εκτός από τι μαρίνες τώρα θα ολοκληρωθεί το τουριστικό πακέτο.

ΜΕΤΚΑ: Όπλο τα έργα EPC

Αποτελεί ίσως από τις μοναδικές περιπτώσεις

εταιρειών όπου η διοίκηση είχε προϊδεάσει για την εξέλιξη της τους τελευταίους δυο μήνες. Τότε, είχε γίνει η αναφορά ότι, η ΜΕΤΚΑ βρίσκεται μεταξύ των 50 κορυφαίων κατασκευαστικών ενεργειακών έργων παγκοσμίως. Η συνέχεια ήταν όντως θεαματική με απόδοση 22% μέσα σ΄ ένα μήνα. Και όποιοι προσπάθησαν να την σορτάρουν κάηκαν. Οι εκθέσεις της Citi αλλά και η παρουσία Αμερικανών fund managers που συνήθως είναι πιο ψύχραιμοι για την Ευρώπη αλλάζουν τα δεδομένα. Το «όπλο» της εταιρείας είναι η ανάδειξη της σε περιφερειακό παίκτη στα έργα Epc στην περιοχή με έργα σε χώρες της Μέσης Ανατολής. Επόμενος σταθμός ο Λίβανος.

MIG: Έχει να λαμβάνει χρήματα

Απόδοση 14% σ ένα μήνα για την MIG – με την μετοχή της να φθάνει τα 0,50 ευρώ. Η συμμετοχή της στο νοσοκομεία Υγεία – όπου έχει να λαμβάνει χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ, αλλά και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του Δημοσίου θα δώσουν ώθηση στην μετοχή. Το δημόσιο χρωστά περί τα 150 εκατ. ευρώ στην MIG, ένα μεγάλο μέρος των οποίων αποτελούν τα χρήματα από τις νοσοκομειακές οφειλές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ θα πληρωθούν μέσα σε δέκα ημέρες ένα νέο θετικό για όλο τον κλάδο υγείας. Παράλληλα, η άνοδος της μετοχής της MIG θα πρέπει να συνδυαστεί και με μια προσπάθεια αναζήτησης χρηματοδότησης από το εξωτερικό (ένα ομολογιακό).

Intracom: Εν όψει εξελίξεων

Απόδοση 26% για ένα μήνα η μετοχή. Φαίνεται να κατοχυρώνει τα επίπεδα των 0,60- 0,65 ευρώ. Όπως λένε οι πληροφορίες, οι προσπάθειες μείωσης του δανεισμού με μια πώληση της θυγατρικής Intrakom Τelecom είναι μέσα στις επόμενες κινήσεις του κ. Σ. Κόκκαλη. Αν λοιπόν υπάρχει αγοραστής για την τηλεπικοινωνιακή τότε η άνοδος θα συνοδευθεί και μια είδηση.

The post Νέα από τουρισμό φέρνει η Folli- Follie appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα